Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Χρήστος Λούλης: Θα τρελαθώ αν σκεφτώ τι μπορεί να φανεί σεξιστικό στον κάθε πυροβολημένο

Χρήστος Λούλης: Θα τρελαθώ αν σκεφτώ τι μπορεί να φανεί σεξιστικό στον κάθε πυροβολημένο

Στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ βρέθηκε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης και η συζήτηση έφτασε και στο πολυσυζητημένο σποτ της Πολιτικής Προστασίας το οποίο αποσύρθηκε καθώς θεωρήθηκε ότι περιέχει σεξιστικό περιεχόμενο.

Ο Χρήστος Λούλης μεταξύ άλλων είπε πως: «Φαντάζομαι ότι για κάποιους ανθρώπους η φάτσα μου έχει γίνει τοξική. Δεν περίμενα να τους πείσω και όλους. Επειδή έφαγα πολύ βρίσιμο από πολλούς ανθρώπους. Με είπαν και προδότη. Έφαγα βρίσιμο και από ηθοποιούς και από πολλούς ανθρώπους, γνωστούς και μη.

Δεν θα μπω σε μια διαδικασία να προ-λογοκρίνω κάθε τι διαβάζω, τι μπορεί να φανεί σεξιστικό ή ρατσιστικό στον οποιονδήποτε πυροβολημένο άνθρωπο. Αν κάτσω να σκεφτώ εκ των προτέρων τι μπορεί να φανεί σε κάποιον θα τρελαθώ».

Το απόγευμα της Τετάρτης, στην εκπομπή «The Booth» προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε μεταξύ άλλων πως: «Δεν μπορείς να λες τον κόσμο πυροβολημένο».

«Εγώ δεν έχω καμία εμπάθεια, το αντίθετο μάλιστα, έχω τεράστιο σεβασμό στο ταλέντο του Χρήστου, αλλά μερικές φορές λέει κάποια πράγματα που είναι πολύ προκλητικά», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε: «Αχ βρε Χρήστο. Και να θέλω, δεν μπορώ… Πραγματικά, έχω όλη την καλή διάθεση… Δεν μπορείς να λες τον κόσμο πυροβολημένο, όταν ένα σενάριο είναι σεξιστικό. Ο τρόπος που το έπαιξες, γιατί είσαι πολύ καλός ηθοποιός, το έκανε ακόμα πιο σεξιστικό».


Πηγή