Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Χρήστος Σπανός: O «Ερμής» αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση του με τους ηθοποιούς από το Άκρως Οικογενειακόν

Το κοινό τον αγάπησε ως τον «Ερμή» στο «Άκρως Οικογενειακών», ένα από τα τηλεοπτικά παιδιά του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη. Ο λόγος για τον Χρήστο Σπανό.

Ο 47χρονος ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη στην επιτυχημένη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν», αποκάλυψε πως είναι οι σχέσεις τους σήμερα και τι θα έλεγε στο ενδεχόμενο ενός ριμέικ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Και οι δύο, μας πήραν από το χέρι και μας μάθανε την κωμωδία και όχι μόνο. Προσωπικά, πήρα πολλά μαθήματα και διδάχθηκα πολλά δίπλα σε αυτούς τους δύο ανθρώπους. Εκτίμησα το ήθος και τον επαγγελματισμό τους, σε όλα. Δημιούργησαν ένα πλαίσιο φροντίδας και ασφάλειας που με έκανε να νιώθω στη δουλειά δημιουργικός. Νοιαζόμασταν πρώτα ο ένας για τον άλλον και φυσικά μετά, να είμαστε καλοί στους ρόλους μας. Μόνο όμορφα συναισθήματα έχω από αυτή τη συνεργασία. Θα τη θυμάμαι πάντα με μια γλυκιά νοσταλγία», είπε αρχικά ο Χρήστος Σπανός για τους τηλεοπτικούς του γονείς, «Αλέξανδρο» και «Μαργαρίτα».

Και συμπλήρωσε: «Με τον Γιάννη και τη Ναταλία συνεργαστήκαμε ξανά, αργότερα και στο θέατρο. Δεν κάνουμε παρέα αλλά θα είναι για πάντα οι τηλεοπτικοί γονείς μου. Με τα «αδέλφια» μου, στέλνουμε πού και πού κανένα μήνυμα. Ξέρεις, στη δουλειά μας αυτό είναι πολύ συνηθισμένο. Την περίοδο που συνεργαζόμαστε με κάποιον μπορεί να δεθούμε πολύ και μετά λόγω συνθηκών, να απομακρυνθούμε χωρίς αυτό όμως να σημαίνει κάτι».

Χρήστος Σπανός: Θα έλεγε «ναι» σε ένα υποτιθέμενο ρεμέικ της σειράς;

«Δεν ξέρω, ειλικρινά. Μπορεί να έχει ενδιαφέρον, μπορεί όμως και όχι. Είναι φαντάζομαι, όπως οι ξαναζεσταμένες σχέσεις (γέλια). Ποτέ δεν έχουν την αρχική θερμοκρασία», είπε με χιούμορ ο Χρήστος Σπανός.


Πηγή