Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Χριστίνα Βίδου: Τελευταία φορά που η κόρη μου είδε τον πατέρα της με ρώτησε «μαμά θα πεθάνει;» | ΖΩΗ

Η Χριστίνα Βίδου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην Ζωή Κρονάκη για την απώλεια του πρώην συντρόφου της και την πιο δύσκολη ερώτηση που της έχει κάνει η κόρη της.

Η Χριστίνα Βίδου αποκάλυψε: «H κόρη μου είναι 13 χρονών και πάει πρώτη Γυμνασίου. Η πιο δύσκολη ερώτηση που μου έχει κάνει ήταν όταν ο μπαμπάς της ήταν άρρωστος και ο μπαμπάς της πέθανε. Ήμασταν χωρισμένοι και έφυγε πριν από έναν χρόνο. Την τελευταία φορά που τον είδε, λοιπόν, η ερώτηση της ήταν «μαμά, θα πεθάνει ο μπαμπάς;». Εκεί έπρεπε εγώ να μην πω ναι αλλά να βρω έναν τρόπο και να την προετοιμάσω, που προσπαθούσα να την προετοιμάσω και να της πω πως δεν ξέρω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συμπλήρωσε: «Ξέρω ότι προσπαθεί, ξέρω ότι παλεύει και με ξανακοιτάει. Μου λέει, «τι νομίζεις;». «Δεν ξέρω, μόνο ο Θεός ξέρει» τις απάντησα» συμπλήρωσε συγκινημένη.

Συγκλονίζει η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Χριστίνα Βίδου: Τελευταία φορά που η κόρη μου είδε τον πατέρα της με ρώτησε «μαμά θα πεθάνει;»

Η Χριστίνα Βίδου και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος συγκίνησαν με τον τρόπο που μίλησαν για τις οικογένειές τους και για τα παιδιά τους.


Πηγή