Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Χριστίνα Σάλτη: Ήμουν ένα παιδί που βίωνε την ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι του

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε μίλησε η Χριστίνα Σάλτη, αποκαλύπτοντας ότι βίωσε την ενδοοικογενειακή βία σε μικρή ηλικία.

«Όποιος το βιώνει πρέπει να βιαστεί και να μην αφήνει τον χρόνο να περνάει. Να ξέρει πως η απόφαση αυτή θα είναι πολύ σοβαρή για το μέλλον. Όσο πιο σύντομα το κάνεις, τόσο λιγότερο θα σε πειράξει στην ψυχή σου» είπε η τραγουδίστρια μιλώντας για την εμπειρία της και συνέχισε:

«Εγώ δεν το βίωσα σαν θύμα. Δεν υπέστη σε μένα η βία. Ήμουν το παιδί που το βίωνε στο σπίτι του. Ουσιαστικά, αυτό που κατάλαβα –και αυτό που λέει και η μητέρα μου σήμερα- ήταν ότι έπρεπε να φύγω πιο νωρίς.

Έπρεπε να βρω την δύναμη τότε. Και τότε δεν υπήρχαν αυτές οι τηλεφωνικές γραμμές και αυτή η βοήθεια που παρέχεται τώρα. Σας λέω σαν συμβουλή, αν μπορείτε –γιατί καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολη η θέση αυτού που το βιώνει- να το κάνετε.

Σημαντικό σημείο σε όλο αυτό είναι ο φόβος, γιατί αυτοί οι άνθρωποι συνήθως απειλούν. Και εγώ σήμερα ήρθα να το πω. Δεν θα το έλεγα παλιότερα. Δεν άκουγα και από άλλους» επεσήμανε η τραγουδίστρια μιλώντας στο The MAD Support Team.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή που αναφέρεται στο συγκεκριμένο ζήτημα:


Πηγή