Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο λόγος που η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες έχει δύο επίθετα

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο λόγος που η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες έχει δύο επίθετα

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύεται την Θεοδοσία. Αν και προηγουμένως είχε πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική επιτυχία, «Ουζερί Τσιτσάνης». Ο λόγος για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία όπως έχει η ίδια ανακοινώσει, στη νέα σεζόν της πετυχημένης σειράς δεν θα είναι, αφού ο ρόλος της κάνει τον κύκλο του.

Το ταλαντούχο κορίτσι με τα δύο επίθετα με την εμφάνισή της στις Μέλισσες και το υποκριτικό της ταλέντο κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αλήθεια, όμως, για ποιο λόγο η νεαρή ηθοποιός έχει δύο επίθετα;

Όπως η ίδια έχει εξηγήσει, το «Χειλά» είναι του πατέρα της και το «Φαμέλη» της μαμάς της, την οποία έχασε όταν ήταν 16 ετών. Η απώλεια της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τη νεαρή Χριστίνα, η οποία για συναισθηματικούς λόγους αποφάσισε να χρησιμοποιεί και το επίθετο της μητέρας της.

Πάντως, η τηλεοπτική Θεοδοσία δεν είναι η μοναδική καλλιτέχνης της οικογένειας. Και ο αδελφός της Κωνσταντίνος είναι επίσης ηθοποιός και σκηνοθέτης.


Πηγή