Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Χρυσές Σφαίρες 2020: Η σέξι εμφάνιση της Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε αντικείμενο σχολιασμού

Χρυσές Σφαίρες 2020: Η σέξι εμφάνιση της Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε αντικείμενο σχολιασμού

Την Κυριακή το βράδυ έλαβε χώρα η τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες 2020. Και οι διάσημες κυρίες, ως είθισται, μονοπώλησαν τα φλας των φωτογράφων με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Άλλες εντυπωσιακές, άλλες καλόγουστες, άλλες κακόγουστες, κι άλλες σέξι… Πολύ σέξι, όπως η εμφάνιση της Σάλμα Χάγιεκ, η οποία επέλεξε για τη βραδιά μία τουαλέτα με ένα εκρηκτικό μπούστο.

Ωστόσο, στην κατηγορία «πιο σέξι εμφάνιση της βραδιάς», χωρίς αμφιβολία νικήτρια αναδεικνύεται η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Κι αυτό διότι η διάσημη ηθοποιός επέλεξε μία τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του καλογυμνασμένου κορμιού της, ενώ λόγω της διαφάνειας, φαίνονταν τα εσώρουχά της, που ήταν στο χρώμα του φορέματος. Όπως και το διαμαντένιο περιδέραιο στο λαιμό της.

Βέβαια, η συγκεκριμένη εμφάνιση δίχασε τους κριτικούς μόδας, μιας και άλλοι τη βρήκαν τολμηρή μεν, εντυπωσιακή δε, ενώ άλλοι τη θεώρησαν και τολμηρή και κακόγουστη. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι χρήστες των  social media, οι οποίοι δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν αν τελικά τους άρεσε ή όχι η εμφάνιση της Πάλτροου. Αν και όλοι παραδέχονται πως αρχικά έμειναν να την βλέπουν εντυπωσιασμένοι.

Πάντως, η ίδια η ηθοποιός είναι ξεκάθαρη για την επιλογή της. «Νόμιζα ότι θα έπρεπε να τα βγάλω έξω μια τελευταία φορά πριν με πάρουν τα χρόνια», είπε για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.


Πηγή