Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Χρυσούλα Διαβάτη: Δεν τον γνωρίζω τον Αλέξη Γεωργούλη

Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό ότι τελικά ο Αλέξης Γεωργούλης είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Μάρκου Σεφερλή, στην παράσταση του Παλλάς «Ζητείται ψεύτης» που είχε ματαιωθεί, επεισοδιακά.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε την Χρυσούλα Διαβάτη και μεταξύ άλλων ρώτησε τη γνώμη της για τον Αλέξη Γεωργούλη. Άλλωστε, όταν γινόταν ο κακός χαμός με τη ματαίωση της παράστασης, η ηθοποιός είχε υπερασπιστεί τον Μάρκο Σεφερλή.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Ωστόσο, η απάντησή της για τον Γεωργούλη ξαφνιάζει.

«Δεν τον γνωρίζω τον Αλέξη Γεωργούλη, συγχωρέστε με. Ξέρω ότι είναι ηθοποιός, δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν τον ξέρω τον κύριο Γεωργούλη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Χρυσούλα Διαβάτη αναφέρθηκε και στα ριάλιτι, τα οποία και κατακεραύνωσε. «Μακάρι να παρέλθουν τα ριάλιτι αλλά πιστεύω πως έχει γίνει μία πάγια κατάσταση. Ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις συνέχεια τέτοια. Γιατί ποιος βλέπει τώρα τηλεόραση; Κάτι γριές κι ηλικιωμένοι, βλέπουν οι νέοι τηλεόραση; Όλα αυτά τώρα με όλα αυτά τα μοντέλα, που γελοιοποιούνται οι κοπέλες αυτές και τις λυπάμαι όταν τις βλέπω, με τα άλλα να βρίσκουν ερωτικούς συντρόφους, είναι αξιολύπητα πράγματα» δήλωσε.

localStorage.clear();


Πηγή