Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Χόουπ Χικς: Ποια είναι η 32χρονη καλλονή που φέρεται να κόλλησε κορονοϊό Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Χόουπ Χικς: Ποια είναι η 32χρονη καλλονή που φέρεται να κόλλησε κορονοϊό Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και τίθενται σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο πρόεδρος της Αμερικής μέσω του… αγαπημένου του Twitter.

«Η Πρώτη Κυριά κι εγώ βγήκαμε θετικοί στον κορονοϊό. Θα αρχίσουμε αμέσως καραντίνα και διαδικασία ανάρρωσης. Θα το περάσουμε ΜΑΖΙ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αλλά στο «κάδρο» της είδησης, εκτός από το προεδρικό ζεύγος μπήκε από την πρώτη στιγμή η στενή συνεργάτιδά του, Χόουπ Χικς μιας και νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Η 31χρονη σύμβουλος του προέδρου της Αμερικής είχε ταξιδέψει με τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ στο Air Force One την περασμένη Τρίτη στο Κλίβελαντ για το πρώτο debate ενόψει των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Επίσης, ήταν μαζί του στο αεροπλάνο όταν εκείνος ταξίδεψε στη Μινεσότα για μια ακόμη προεκλογική εκδήλωση. Οπότε, αυτομάτως θεωρήθηκε ως «ύποπτη» ότι εκείνη δηλαδή μετέδωσε τον ιό στο προεδρικό ζεύγος.

Ποια είναι η 31χρονη καλλονή Χόουπ Χικς

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά της νεαρής συνεργάτιδας του Τραμπ ακούγεται. Βέβαια, στο παρελθόν είχε γίνει γι’ άλλους λόγους, με ποιο σημαντικό εκείνον της ανάληψης τόσο σημαντικών καθηκόντων, στο πλευρό του «Πλανητάρχη».

Η Χόουπ Χικς γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1988 κι έχει σπουδάσει δημόσιες σχέσεις. Άλλωστε, προέρχεται από μία οικογένεια που ασχολείται με τον τομέα αυτό, ενώ ο πατέρας της μεταξύ άλλων, υπήρξε Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας στη NFL (National Football League) από το 2010 έως το 2015.

Στην εφηβεία της υπήρξε μοντέλο και πόζαρε σε πολλά εξώφυλλα, ενώ ήταν και κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνια του Ραλφ Λόρεν. Αλλά το μόντελινγκ δεν το είδε ποτέ επαγγελματικά. Οι δημόσιες σχέσεις την ενδιέφεραν και από νωρίς βρέθηκε σε θέσεις – κλειδιά σε σημαντικούς οργανισμούς. Εργάστηκε και στην εταιρεία μόδας της Ιβάνκα Τραμπ και κάπου εκεί ξεκίνησε και η πιο στενή επαγγελματική της σχέση με την οικογένεια, ακόμη και με τον πατριάρχη αυτής, Ντόναλντ.

Το 2016 εντάχθηκε στην ομάδα που διεξήγαγε την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, ενώ είναι από τα πρόσωπα που ανήκουν στο στενότερο κύκλο του προέδρου. Άλλωστε, οι δυο τους τα χρόνια της στενής τους συνεργασίας, ποτέ δεν έχουν έρθει σε αντιπαράθεση και οι σχέσεις τους θεωρούνται αρμονικές.

Στη συνέχεια, η 32χρονη καλλονή ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, αλλά παραιτήθηκε για ένα διάστημα κι εντάχθηκε στον όμιλο Fox, στον οποίο ανήκει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, προτού επιστρέψει στο Λευκό Οίκο.

Η Χικς σπάνια κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, ενώ λέγεται πως διαθέτει μεγάλη επιρροή στους διαδρόμους της Δυτικής Πτέρυγας του Λευκού Οίκου. Οι, δε, κακές γλώσσες λένε πως ο πρόεδρος την ακούει σε ο, τι λέει και ποτέ δεν έχει εκφράσει την παραμικρή επιφύλαξη γι’ αυτήν.




Πηγή