Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Χώρισαν Μέγκαν Φοξ και Μπράιαν Όστιν Γκριν – Οι φήμες για σχέση της ηθοποιού με ράπερ

Χώρισαν Μέγκαν Φοξ και Μπράιαν Όστιν Γκριν – Οι φήμες για σχέση της ηθοποιού με ράπερ

Χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν η Μέγκαν Φοξ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν. Την είδηση, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός, στο podcast του «With Brian Austin Green».

Μάλιστα, ο «Ντέιβιντ» της θρυλικής σειράς Μπέβερλι Χιλς 90210 στη διάρκεια του podcast, όχι μόνο «έσπασε» τη σιωπή του για τον χωρισμό του με την εκρηκτική ηθοποιό, αλλά αναφέρθηκε και στις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν ότι εκείνη βγαίνει με τον ράπερ Machine Gun Kelly. Ειδικά, μετά τις φωτογραφίες τους να αγοράζουν μαζί λουλούδια και φιγουράρουν στα ταμπλόιντς με την Μέγκαν Φοξ.

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, λοιπόν, ξεκίνησε την εξομολόγησή του λέγοντας ότι είχε αρχίσει να απομακρύνεται από την Φοξ στα τέλη του περασμένου έτους, όταν έφυγε από την χώρα για να γυρίσει την ταινία «Midnight in the Switchgrass», με τον 30χρονο ράπερ. Εξήγησε, δε, πως «τα πράγματα δεν άλλαξαν» ούτε και όταν η σύζυγός του επέστρεψε μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Ο 46χρονος ηθοποιός είπε ακόμα ότι έδωσε στη σύζυγό του περιθώριο μερικών εβδομάδων, προκειμένου «να συνέλθει και να επιστρέψει πάλι στην πραγματικότητα». Και μετά να κάνουν μεταξύ τους μια ειλικρινή συζήτηση για το γάμο τους.

«Η Μέγκαν μου είπε: “Συνειδητοποίησα πως όταν έλειπα από την χώρα, όσο εργαζόμουν μόνη μου ένιωθα περισσότερο ο εαυτός μου και μου άρεσε περισσότερο και νομίζω πως μπορεί να είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσω”. Σοκαρίστηκα και αναστατώθηκα, αλλά δεν μπορώ να την καταδικάσω γιατί δεν το ζήτησε να νιώσει έτσι. Δεν ήταν μια επιλογή που έκανε, αυτός ήταν ο τρόπος που ένιωσε πραγματικά. Μιλήσαμε γι’ αυτό και είπαμε να χωρίσουμε για λίγο… έτσι και κάναμε», εξομολογήθηκε.

Για να παραδεχθεί λίγο παρακάτω: «Είχαμε μια καταπληκτική σχέση και θα την αγαπώ πάντα και ξέρω ότι θα με αγαπάει για πάντα».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 7χρονο Νώε Σάνον, τον 6χρονο Μπόντι Ράνσομ και τον 3χρονο Τζέρνεϊ Ρίβερ, ενώ ουκ ολίγες φορές βρέθηκαν στο επίκεντρο σχολιασμού, επειδή επιτρέπουν στον μεγαλύτερο γιο τους να φοράει φορέματα.

Ο Γκριν, πάντως, τονίζει για την οικογένειά του: «Αυτό που έχουμε χτίσει είναι πολύ ωραίο και πραγματικά ξεχωριστό. Έτσι θέλουμε να το διατηρήσουμε. Θα παραμείνουμε για πάντα φίλοι και θα χτίσουμε ένα ενιαίο μέτωπο για τα παιδιά μας».

Οι φήμες για το νεαρό ράπερ

Στην ειλικρινή, πραγματικά, εξομολόγησή του, ο Γκριν δεν απέφυγε να τοποθετηθεί και στις φήμες για τη σχέση της Μέγκαν Φοξ με τον ράπερ, Machine Gun Kelly. Αλλά και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν να αγοράζουν μαζί λουλούδια.

Ο ηθοποιός, μάλλον προς έκπληξη πολλών, την υποστήριξε τονίζοντας πως η απόφασή τους να χωρίσουν δεν είχε καμία σχέση με πιθανή «απιστία» από την πλευρά της.

Όσο για τη σχέση της με τον 30χρονο ράπερ, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας, είπε: «Δεν τον έχω γνωρίσει, αλλά η Μέγκαν κι εγώ μιλήσαμε γι’ αυτόν και είναι φίλοι προς το παρόν. Και από όσα μου έχει πει, είναι ένα πολύ καλό παιδί. Πιστεύω την κρίση της. Πάντα είχε πολύ καλή κρίση» τόνισε.


Πηγή