Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

Χώρισαν Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

Ήταν ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της showbiz και από τα αγαπημένα των παπαράτσι και των tabloids. Κάθε βήμα του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Ιρίνα Σάικ γινόταν αντικείμενο σχολιασμού, ενώ όταν έγιναν ζευγάρι πριν 4 χρόνια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στοιχημάτιζαν πότε θα χωρίσουν. Άλλωστε, ο ηθοποιός – εκτός από «μαμάκιας» – είχε και τη φήμη του άστατου.

Αλλά το εκρηκτικό μοντέλο από τη Ρωσία κατάφερε να τον κρατήσει δίπλα της για 4 ολόκληρα χρόνια. Οπότε και οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους έπεσαν οριστικά, όπως φαίνεται και υποστηρίζουν τα διεθνή Μέσα. Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και η είδηση του χωρισμού τους κάνει το γύρο του διαδικτύου. Κι έρχεται ως επιβεβαίωση των πρόσφατων δημοσιευμάτων που υποστήριζαν πως Κούπερ και Σάικ ήταν κοντά στον χωρισμό και ο μόνος λόγος που δεν είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ήταν η 2 ετών κόρη τους,  Lea de Seine.

Άλλωστε, το παιδί ήταν η προτεραιότητα και των δύο και όπως υποστηρίζουν ξένα δημοσιεύματα, αν δεν υπήρχε η μικρή, το πρώην – πλέον- ζευγάρι θα είχε χωρίσει νωρίτερα. «Ο Μπράντλεϊ έδινε πολλές ευκαιρίες» λέει μία πηγή κοντά στον ηθοποιό, ενώ το ίδιο ίσχυε και από την πλευρά της Σάικ, η οποία τον τελευταίο καιρό έδειχνε να έχει χάσει το χαμόγελο της.

Η ιστορία με τη Lady Gaga

Η αλήθεια είναι πως τον περασμένο χειμώνα, η «σχέση» του Κούπερ με τη Lady Gaga, μετά τη συνεργασία τους στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται» έγινε αγαπημένο θέμα των ταμπλόιντ. Και δεν ήταν λίγα εκείνα τα δημοσιεύματα, αλλά και στα social media που έλεγαν πως μεταξύ τους υπάρχει κάτι παραπάνω από μία συμπάθεια.

Η κοινή τους εμφάνιση επί σκηνής των Όσκαρ και ο τρόπος που ερμήνευσαν το τραγούδι τους, έριξαν περισσότερο λάδι στη φωτιά των κουτσομπολιών, με την  όμορφη Ιρίνα να παρακολουθεί αμήχανα την όλη ιστορία. Ποτέ δεν τοποθετήθηκε δημόσια για όσα λέγονταν, όμως, η κίνησή της να μην ακολουθεί την Gaga στα social media, ερμηνεύτηκε από πολλούς ως… πληρωμένη απάντηση.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, τα προβλήματα τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στο ζευγάρι είχαν μεγαλώσει. Αλλά και οι δύο ήρεμα προσπαθούσαν να τα επιλύσουν. «Εξαιτίας της κόρης τους προσπαθούσαν. Κανείς δεν είναι χαρούμενος. Η σχέση τους κρεμόταν από μία κλωστή», αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Άλλα αναφέρουν ότι η Σάικ ήταν εκείνη που αποφάσισε να μετακομίσει στο δικό της σπίτι, βλέποντας την κατάσταση να μη βελτιώνεται.

Αν υπάρχει περιθώριο να σώσουν τη σχέση τους; Πάντα, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, τίποτε δεν αποκλείεται. Είναι ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ, είχε χημεία, έντονο ερωτισμό, τα ίδια θέλω, απέκτησαν ένα παιδί που τόσο ήθελαν, ενώ η εκρηκτική Ιρίνα για χάρη του καλού της, είχε αποδεχθεί και την «εισβολή» της μητέρας του στην καθημερινότητά τους.


Πηγή