Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Όλα έτοιμα για το γάμο του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο Νέτο

Τελικά, η σχέση του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με την αγαπημένη του Ντενίζε Σεβέρο αποδείχθηκε τόσο σοβαρή, όσο έδειξε το ζευγάρι ότι είναι, από το ξεκίνημά της. Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση είναι ξετρελαμένος με τη Βραζιλιάνα παρουσιάστρια και η επισημοποίηση της σχέσης τους, μάλλον δεν ξάφνιασε και πολύ κόσμο.

Άλλωστε, από την αρχή της γνωριμίας του με την όμορφη Ντενίζε, ο Αλβάρο δεν κρύφτηκε. Έσπευσε να διατυμπανίσει τον έρωτά του και να δηλώσει πόσο τυχερός αισθάνεται, που μπήκε στη ζωή του η καλλονή συμπατριώτισσά του. Τι και αν η δικαστική διαμάχη με την Αθηνά ήταν στην κορύφωσή της; Εκείνος ζούσε τον ερωτά του. Τα social media και των δύο «πλημμύρισαν» με κοινές τους φωτογραφίες.

Πολλοί έλεγαν ότι το έκανε επίτηδες για να μπει στο μάτι της Αθηνάς. Αλλά να που τώρα, κοντοζυγώνει ο γάμος, επισημοποιώντας με παπά και με κουμπάρο έναν μεγάλο έρωτα, που δεν μετράει και πολύ καιρό. Σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας, ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβριο (δίνουν ως πιθανή ημερομηνία στις 8 του μήνα), σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, στην Πορτογαλία. Επίσης, το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει ταξίδι του μέλιτος, στο Ιόνιο! «Στις θάλασσες του Ωνάση», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά κάποια δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, οι νιόπαντροι θα φιλοξενηθούν στο γιοτ Γάλλου δισεκατομμυριούχου, ενώ σχεδιάζουν να κάνουν σεργιάνι στα νησιά του Ιονίου. Και στη Λευκάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, να επισκεφτούν και τον Σκορπιό, καθώς ο Αλβάρο έχει φιλικές σχέσεις με τη νέα ιδιοκτήτρια του νησιού του Ωνάση, Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα.

Και όπως τονίζουν με νόημα τα δημοσιεύματα, αν συμβεί η επίσκεψη αυτή, θα είναι ακόμα μία μεγάλη πρόκληση του Βραζιλιάνου απέναντι στην Αθηνά. Μέχρι, όμως, να έρθει εκείνη η ώρα, το ζευγάρι ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ημέρα του γάμου του.

Ήδη η Ντενίζε Σεβέρο έκανε το μπάτσελορ πάρτι της με τις εξίσου εντυπωσιακές φίλες της. Και βλέποντας τις φωτογραφίες, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μέλλουσα νύφη τού έδωσε και κατάλαβε. Σκέτη υπερπαραγωγή ήταν το πάρτι, όπως και η ίδια, η οποία εντυπωσίασε ντυμένη στα λευκά. Μάλιστα, η Βραζιλιάνα επέλεξε ένα σέξι δαντελωτό κορμάκι, το οποίο συνδύασε με μία μάξι φούστα. Με σέξι κορμάκια ήταν και οι φίλες της.

localStorage.clear();


Πηγή