Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Όλες μας οι καλοκαιρινές στιγμές σε ένα ποτήρι Nescafé Frappé

Τα παγάκια πέφτουν με δύναμη στο ποτήρι με το Nescafé Frappé και ο γνώριμος ήχος με βγάζει μεμιάς από τη θερινή ραστώνη.

Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τον Κώστα να κρατάει την αγαπημένη μου απόλαυση του καλοκαιριού, με φόντο πίσω του την κρυστάλλινη θάλασσα.

Μου δίνει με χαμόγελο το ποτήρι και ανασηκώνομαι μεμιάς από τη ψάθα για μια παγωμένη γουλιά. Η κάθε ρουφηξιά κρύβει μέσα της μια θάλασσα από καλοκαιρινές στιγμές. Με ένα μοναδικό τρόπο όλη η ξεγνοιασιά των διακοπών μου βρίσκεται σε ένα ποτήρι.

Η μυρωδιά του θαλασσινού αέρα μπερδεύεται με το δυνατό άρωμα του frappé και ξέρω ότι τίποτα δε θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι από αυτήν την στιγμή.

Σκέφτομαι τη φίλη μου την Κατερίνα που έρχεται σε λίγες μέρες από το εξωτερικό και είναι λες και την ακούω να μου ζητάει κάθε πρωί τον παγωμένο της frappé φτιαγμένο από τα χεράκια μου. Έχει να έρθει καιρό στο νησί, από εκείνες τις διακοπές πριν χρόνια, που με ένα ποτήρι παγωμένο frappé στην παραλία, όλοι γινόμασταν μια μεγάλη παρέα.

«Ένα frappé για να ξυπνήσουμε» είναι ακόμη και τώρα η αγαπημένη μας φράση κάθε πρωί λίγο πριν πάρουμε το δρόμο για την παραλία. Οι πιο ανέμελες εικόνες που μου έρχονται στο μυαλό είναι συνδεδεμένες με το διαχρονικά απολαυστικό ρόφημα καφέ.

Ακόμη και τα καλοκαιρινά απογεύματα στην πόλη μετατρέπω το μπαλκόνι σε ένα πολυτελές καφέ. Με το νέο, αυθεντικό ποτήρι με την ιδιαίτερη αισθητική απολαμβάνω με την παρέα μου στο maximum κάθε γουλιά από τον παγωμένο frappé.

Όσα καλοκαίρια κι αν περάσουν κάθε μας στιγμή έχει τη γεύση ενός Nescafé Frappé. Η ίδια, διαχρονική απόλαυση μας δροσίζει εδώ και εξήντα χρόνια από τότε που μια ιδέα γέννησε την δροσερή συνήθεια του καλοκαιριού. Όπου κι αν βρισκόμαστε μας χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης καθώς κλείνει μέσα του την αληθινή γεύση της Ελλάδας.

Ο Nescafé Frappé, εδώ και 60 καλοκαίρια μας φέρνει κοντά, με αυθεντικές εμπειρίες που χαράσσονται στη μνήμη μας και μας συνοδεύουν για πάντα.

localStorage.clear();


Πηγή