Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Όσκαρ 2023: Τρανς μοντέλο και ηθοποιός του Λάνθιμου η 25χρονη με το φτερό στο στήθος

Τα φετινά Όσκαρ είχαν ένα λαμπερό σαμπανιζέ χαλί και ένα ακόμη πιο λαμπερό πάρτι που διοργάνωσε το περιοδικό Vanity Fair με τις σέξι εμφανίσεις να κυριαρχούν.

Μεταξύ αυτών, το μοντέλο και ηθοποιός Χάντερ Σέιφερ.

Η 24χρονη ηθοποιός και τρανς μοντέλο δικαίως κέρδισε τον τίτλο της πιο σέξι εμφάνισης με λευκό σύνολο Ann Demeulemeester που το top ήταν ένα φτερό που κάλυψε απλά το στήθος. Το κάτω μέρος ήταν μια μακριά φούστα από λευκό μετάξι ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με λευκές γόβες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 24χρονη ηθοποιός και τρανς μοντέλο έκανε μια σούπερ σέξι εμφάνιση/Φωτογραφία: Getty Images
Η 24χρονη ηθοποιός και τρανς μοντέλο έκανε μια σούπερ σέξι εμφάνιση/Φωτογραφία: Getty Images

Φόρεσε μια δημιουργία που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία/Φωτογραφία: Getty Images
Φόρεσε μια δημιουργία που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία/Φωτογραφία: Getty Images

Ποια είναι η Hunter Schafer που έκανε την πιο σέξι εμφάνιση στα φετινά Οσκαρ

Η 24χρονη Hunter Schafer είναι Αμερικανίδα τρανς μοντέλο, ηθοποιός, καλλιτέχνης και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των LGBT. Είναι επίσης γνωστή για τον ρόλο της ως Τζουλς στο δράμα του HBO του 2019, Euphoria. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, θα παίξει και στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «And» με την Εμα Στόουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γεννημένη το 1998, στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, γονείς της είναι η Κέιτι Σέιφερ και ο Μακ Σέιφερ, ο οποίος είναι πάστορας στην εκκλησία Hudson Memorial Presbyterian Church.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από μικρή έδειξε ενδιαφέρον για την τέχνη και τη μόδα, γεγονός που τελικά την οδήγησε να ακολουθήσει καριέρα στο μόντελινγκ. Παράλληλα, η ίδια είναι ενεργή ακτιβίστρια της LGBTQ + κοινότητας, παίρνοντας δημόσια θέση σε πολλά κοινωνικά ζητήματα, τασσόμενη υπέρ των trans.

Το 2017, η Schafer μπήκε στη λίστα «21 Under 21» της Teen Vogue για τον ακτιβισμό της. Της παραχωρήθηκε ακόμη και συνέντευξη με τη Χίλαρι Κλίντον. Τελικά άρχισε να κάνει μόντελινγκ και παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες για τους οίκους Dior, Rick Owens, Marc Jacobs, Miu Miu και για πολλούς ακόμα.

Το 2019 η ίδια μεταπήδησε στον χώρο της τηλεόρασης, ενθουσιάζοντας το κοινό παγκοσμίως με το ρόλο της έφηβης trans, Jules Vaughn στο Euphoria, όπου έπαιζε τη φίλη της πρωταγωνίστριας Zendaya.Παρά το γεγονός ότι ήταν πρωτάρα, η ερμηνεία της ηθοποιού επαινέθηκε από τους κριτικούς. Μάλιστα, κατηγόρησαν τα Emmy που δεν συμπεριέλαβαν την 23χρονη στις υποψηφιότητες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια συνέντευξή της, είπε ότι το Διαδίκτυο τη βοήθησε να αντιμετωπίσει την ταυτότητα φύλου της, χρησιμοποιώντας το YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα για να μάθει σχετικά με τους χρόνους μετάβασης από το ένα φύλο στο άλλο. Χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες she/they. «Μου αρέσει να γνωρίζει ο κόσμος ότι δεν είμαι ένα κορίτσι, επειδή δεν είναι κάτι που είμαι ή αισθάνομαι ότι είμαι», δήλωσε κάποτε στο δημόσιο ραδιόφωνο της Βόρειας Καρολίνας. «Είμαι περήφανη που είμαι τρανς άτομο». Ωστόσο, το 2019, δήλωσε στο Dazed ότι η σεξουαλικότητά της είναι «πιο κοντά σε αυτό που αποκαλεί κανείς λεσβία». Διόρθωσε τη δήλωσή της το 2021 λέγοντας: «Όσο κι αν εύχομαι αυτό να ήταν αλήθεια, θα ήθελα να διευκρινίσω αόριστα ότι δυστυχώς, είμαι σαν bi ή pan ή κάτι τέτοιο», απάντησε σε ένα σχόλιο στο Twitter.

Στην προσωπική της ζωή η Hunter Schafer είναι ζευγάρι με τον Ντόμινικ Φάικ, με τον οποίο έπαιξαν μαζί στη σειρά Euphoria.

Με τον σύντροφό της Ντόμινικ Φάικ.
Με τον σύντροφό της Ντόμινικ Φάικ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή