Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Όταν η Καινούργιου συνάντησε τον Γιώργο Παπανδρέου στο γυμναστήριο

«Κορμάρα» χαρακτήρισε η Κατερίνα Καινούργιου τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο συνάντησε σε γυμναστήριο της Κηφισιάς. Και φυσικά δεν έλειψε μια σέλφι για να αποδείξει σε όλους τη γνωριμία τους. «Late night workout, Ιδού οι αποδείξεις» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram που συγκέντρωσε πάνω από 9.000 likes!

Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνάντηση και στην εκπομπή της «Φτιάξε καφέ να στα πω». «Ποιον είδα χθες στο γυμναστήριο; Κορμάρα! Τον Γιώργο Παπανδρέου» είπε αναφέροντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν γνώριζε ποια είναι, καθώς προτιμά να βλέπει την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Του λέω “Κύριε Παπανδρέου χαίρομαι πολύ»” Μου λέει “Εσείς τι κάνετε”; Λέω “Κάνω μια εκπομπή στην τηλεόραση κάθε πρωί”. Κάνει γυμναστική πολύ σκληρή, βάρη, διάδρομο… Μου λέει “Την ώρα του κ. Παπαδάκη»”; Λέω “Ναι, κάνουμε και άλλοι εκπομπή εκτός από τον κύριο Παπαδάκη. Υπάρχουν και άλλες εκπομπές, είναι και η Σταματίνα. Δεν είχε ιδέα ποια είναι η Σταματίνα και ποια η Κατερίνα», κατέληξε η παρουσιάστρια.


Πηγή