Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Όταν η Μιμή Ντενίση εγκατέλειψε όπως-όπως τη σκηνή και έτρεξε στο σπίτι

Στο θέμα της μητρότητας αναφέρθηκε η ηθοποιός Μιμή Ντενίση, που ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο παρελθόν με την κόρη της.

«Ξέρει ότι και στη σκηνή του θεάτρου να είμαι, αν συμβεί κάτι θα φύγω και θα πάω κοντά. Μου έχει τύχει όταν ήταν μωρό, που με πήρε η κοπέλα από το σπίτι και μου λέει μάλλον έχει πιει βενζίνη το παιδί. Κι όπως ήμουν στη σκηνή, είπα συγγνώμη, έφυγα, δεν περίμενα ούτε τη βοηθό μου, πήρα ένα ταξί και πήγα σπίτι. Βέβαια, αυτό ήταν έξυπνο και δεν είχε πιει τη βενζίνη, την είχε μυρίσει μόνο», ανέφερε η Μιμή Ντενίση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Ερωτηθείσα πώς και δεν έκανε δεύτερο παιδί, αποκάλυψε ότι «δεν την άφησε» η κόρη της, εξηγώντας: «Ήταν πολύ ζηλιάρα. Τώρα το μετάνιωσε, αλλά τότε ήταν μέσα στη ζήλια. Τότε ήταν μωρό, ήταν 4-5, και μου είπε “θέλω να αγαπάς μόνο εμένα”. Εγώ δέκα παιδιά ήθελα να ‘χω».

Αναφέρθηκε ακόμα στο ζήτημα της υιοθεσίας από την προσωπική της εμπειρία, τονίζοντας: «Αυτό που είναι το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αν μία γυναίκα αποφασίσει να υιοθετήσει, πρέπει να είναι πάρα πολύ σίγουρη ότι θέλει να το κάνει. Αν θέλει να το κάνει και είναι σίγουρη, θα γίνει. Αν είναι στο έτσι κι έτσι και θεωρεί ότι δεν είναι απόλυτα δικό της το παιδί, δεν πρέπει να το κάνει. Όπως επίσης και βιολογικά μια γυναίκα δεν πρέπει να γίνεται μητέρα για κοινωνικούς λόγους, επειδή “πρέπει” να γίνει μητέρα. Δεν είναι όλες οι γυναίκες φτιαγμένες για μανάδες».

localStorage.clear();


Πηγή