Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Όταν η σουρωμένη Πινκ την «έπεφτε» στον Έμινεμ

Ο έρωτας στα χρόνια της κοινωνικής δικτύωσης περνά αναγκαστικά από τα ηλεκτρονικά μηνύματα.

Αν και η ψηφιακή επικοινωνία δεν είναι προφανώς για όλους. Πάρτε για παράδειγμα τον Έμινεμ που συνηθίζει να απαντάει με ένα απλό «ΟΚ» σε όλα.

Αυτό έμαθε με τον δύσκολο τρόπο η Πινκ, η οποία του έγραψε ένα εκτενές email για μια ενδεχόμενη συνεργασία τους, γεμάτο ιδέες και φιλοφρονήσεις και φλερτάρισμα, κι όλα αυτά για πάρει τη μία και μοναδική απάντηση που ξέρει ο Έμινεμ.

«Του έστειλα email», αποκάλυψε η μουσικός στο «Entertainment Weekly», ομολογώντας πως είχε πιει πολύ κρασί, «γι’ αυτό το λένε υγρό κουράγιο. Και του είπα ‘‘ξέρεις πως σ’ αγαπώ. Μου αρέσει που δουλεύεις πολύ με τους ίδιους ανθρώπους, σαν τη Ριάνα. Είναι πιο καυτή από μένα, αλλά εγώ είμαι πιο αστεία. Θα πάω λοιπόν για ένα ραπ Γκράμι και θα ήθελα να σε πάρω μαζί μου’’».

Αυτά κι άλλα πολλά του έγραψε, ανοίγοντας την ψυχούλα της, κι εκείνος αποκρίθηκε με ένα ξερό «Οκέι». Γι’ αυτό και «του έστειλα ξανά email. Έλεγε κάτι σαν ‘‘Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ! Θέλω να ρε ρίξω κάτω και να τρίψω τη μούρη σου στο χώμα!’’. Αυτός μου απάντησε και ήταν πάλι κάτι σαν ‘‘Οκέι’’», είπε.

AP_17222420194630

Παρά την απροθυμία του Έμινεμ να συμμετάσχει σε μια απλή ανθρώπινη κουβέντα, η συνεργασία έγινε και απέδωσε το τραγούδι «Revenge» για το νέο άλμπουμ της Πινκ («Beautiful Trauma»).

localStorage.clear();


Πηγή