Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Όταν η Τζούλια Ρόμπερτς παράτησε τον Κίφερ Σάδερλαντ για τον κολλητό του

Όταν η Τζούλια Ρόμπερτς παράτησε τον Κίφερ Σάδερλαντ για τον κολλητό του

Η αλήθεια είναι πως στο Χόλιγουντ τα σκάνδαλα είναι ουκ ολίγα. Άλλα ξεχάστηκαν στο πέρασμα των χρόνων και άλλα ήταν τόσο ηχηρά που μνημονεύονται μέχρι και σήμερα. Στην πρώτη κατηγορία – ευτυχώς και για τις δύο πλευρές – ανήκει το άλλοτε ξεχασμένο και πονεμένο love story της Τζούλια Ρόμπερτς με τον Κίφερ Σάδερλαντ.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα της ταινίας, «Flatliners». Μάλιστα, ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η, δε, Τζούλια Ρόμπερτς είχε αναλάβει όλες τις προετοιμασίες, ενώ ο Τύπος ήταν ετοιμοπόλεμος για να καλύψει τον γάμο των δύο ανερχόμενων σταρ του Χόλιγουντ.

Αλλά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε κανείς. Η ηθοποιός παράτησε τον Σάδερλαντ λίγα 24ωρα πριν τον γάμο και μάλιστα το έσκασε για το εξωτερικό με τον κολλητό του κι επίσης ηθοποιό, Τζέισον Πάτρικ. Το σκάνδαλο τεράστιο, με τον Σάδερλαντ να απομονώνεται για καιρό στο σπίτι του, μη μπορώντας να αντέξει τη ντροπή.

Τζέισον Πάτρικ

Μάλιστα, έκανε χρόνια να αναφερθεί στην απιστία αυτή (μια από τις πιο διάσημες του Χόλιγουντ) και όταν το έκανε πολλά χρόνια μετά, εξήγησε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον να φέρει τον τίτλο του «κερατά». Βέβαια, πριν λίγα χρόνια σε άλλη συνέντευξή του, είχε δώσει… άφεση αμαρτιών στην τότε αγαπημένη του, λέγοντας πως τελικά, καλύτερα που δεν έγινε εκείνος ο γάμος και πως υπήρχε μεγάλη πίεση από τον Τύπο.

Για την ιστορία, ο παράνομος έρωτας της Ρόμπερτς με τον Πάτρικ δεν κράτησε πολύ. Η, δε, ηθοποιός λίγο καιρό μετά και συγκεκριμένα το 1993 έκανε τη μεγάλη έκπληξη και παντρεύτηκε τον τραγουδιστή της Κάντρι, Λάιλ Λόβετ. Μάλιστα, όλοι τότε έλεγαν για το παράξενο ταίριασμά τους (λόγω εξωτερικής εμφάνισης), κάνοντας λόγο για την…. «ωραία και το… τέρας».

Λάιλ Λόβετ

Πάντως, το ζευγάρι χώρισε μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου. Και μετά από διάφορες ερωτικές παραπλανήσεις, η Τζούλια Ρόμπερτς βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του κάμεραμαν, Ντάνι Μόντερ, τον οποίο όταν γνώρισε, ήταν παντρεμένος.


Πηγή