Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Όταν Μαντόνα και Κιμ Καρντάσιαν συνεργάζονται, η μόδα τρελαίνεται

Η καθεμιά στον τομέα της είναι σούπερ σταρ και εξαιρετικά πετυχημένη. Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, με κάθε της νέα εμφάνιση και τραγούδι, προκαλεί ντελίριο. Η βασίλισσα των ριάλιτι από την άλλη, Κιμ Καρντάσιαν, ξέρει να εκμεταλλεύεται τον εαυτό της και να βγάζει εκατομμύρια. Οι δυο τους λοιπόν ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κατακτήσουν τον μεγάλο βασίλειο των… καλλυντικών.

Η Μαντόνα, μέσω του Instagram, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Κιμ Καρντάσιαν, για μια νέα σειρά καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς που ετοιμάζονται να λανσάρουν.

Η 59χρονη ποπ σταρ έχει εδώ και καιρό το δικό της beauty brand με τον τίτλο MDNA, ενώ η 36χρονη τηλεπερσόνα πριν από κάποιους μήνες παρουσίασε το δικό της brand με τον τίτλο KKW Beauty.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Μαντόνα, οι δυο τους γνωρίζονται από πολύ παλιά μιας και για ένα διάστημα οι γονείς Καρντάσιαν και η ίδια ήταν γείτονες.

iohfoidhs3

When Worlds Collide 🌏🌎🌏@mdnaskin 🌪🌪🌪. @kkwbeauty @nunoxico #beauty #skincare #mdnaskin #kkwbeauty #thermalwaters #reinventyourself 💕🌈🎉💕🌈🎉💕🌈🎉💕🌈

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις 7 Μάρ, 2018 στις 7:30 μμ PST

localStorage.clear();


Πηγή