Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις μίλησε στον Τζίμη Πανούση

Ο μεγάλος Μάνος Χατζιδάκις είχε μιλήσει στον ίδιο τον Τζίμη Πανούση στον αέρα της εκπομπής που είχε ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης από τον Μάιο του 1988 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2002, ονόματι «Δούρειος Ήχος και Ακραία Επικοινωνιακά Φαινόμενα».

Στο συγκινητικό βίντεο που υπάρχει στο Youtube ακούμε τον Μάνο Χατζιδάκι να μιλά για τον Τζίμη Πανούση το 1988. Ο Χατζιδάκις αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη δουλειά που είχε ετοιμάσει τότε ο Πανούσης «δουλειές του κεφαλιού»

Ακούμε και τον Τζίμη Πανούση να κάνει χαμηλόφωνα σχόλια την ώρα που μιλά ο Χατζηδάκις ενώ συγκινείται με τα λόγια του τεράστιου δημιουργού ο οποίος τον χαρακτηρίζει πανέξυπνο, εμβληματικό ενώ δεν διστάζει να αναφέρει ότι: «Ομολογώ πως κανένα αναγγελλόμενο θέαμα ή ακρόαμα δεν μου δημιούργησε τη διάθεση να τρέξω να το παρακολουθήσω, όσο αυτό του χαρισματικού Τζίμη Πανούση».

Η φωτογραφία που συνοδεύει το βίντεο είναι τραβηγμένη στο σπίτι του Χατζιδάκι και διακρίνονται οι: Νίκος Χουλιαράς, Έλλη κελεμένδρη, Λουδοβίκος των Ανωγείων, Σωτήρης Κακίτσης, Μάνος Χατζιδάκις και Τζίμης Πανούσης.

localStorage.clear();


Πηγή