Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Όταν ο Τζάστιν Μπίμπερ έτρωγε «χυλόπιτα» με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο

Πολλά έχουν ειπωθεί για τον Τζάστιν Μπίμπερ και τον τρόπο του με τις γυναίκες.

Και μπορεί να μην είναι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έχει ωστόσο κι αυτός τις δικές του κινήσεις για να βρίσκει παρέα.

Κι έτσι, με τα νιάτα, τη φήμη, τα λεφτά και την ακατάβλητη αυτοπεποίθησή του προσπάθησε να μάθει το όνομα μιας κοπέλας που δουλεύει σε γυμναστήριο.

Βρετανικό γυμναστήριο είχε ποστάρει εντός του Αυγούστου ένα βιντεάκι στο Instagram με μια υπάλληλό του να επιδεικνύει με χάρη και καμάρι ένα energy drink.

New @bangenergy limited edition purple guava pear energy drinks are here! Trust us, when we say they’re AMAZING! Get yours while they’re still in stock! UPDATE: This is a employee and no privacy laws were broken!!

A post shared by Fitness On Broughton (@fitnessonbroughton) on Aug 9, 2017 at 10:58am PDT

Η ελκυστική ξανθιά μπήκε στο στόχαστρο του Μπίμπερ, ο οποίος θέλοντας να μάθει το όνομά της έστειλε στο γυμναστήριο ένα προσωπικό μήνυμα. Μόνο που το πράγμα δεν πήγε καλά γι’ αυτόν, γιατί τόσο κανείς δεν απάντησε στην απορία του όσο και για το γεγονός ότι η κοπέλα δημοσιοποίησε το θέμα στα social media! «Συνέβη αυτό στην πραγματικότητα… Ο Τζάστιν Μπίμπερ έστειλε μόλις μήνυμα στο γυμναστήριο που δουλεύω και ρώτησα ποια είμαι χαχαχαχα»…  

Και μετά ξαναχτύπησε με μια σειρά φωτογραφιών με το αγόρι της, λέγοντας «έχω ό,τι χρειάζομαι ακριβώς εδώ».

Το post έγινε φυσικά viral, αν και όχι χωρίς αντιδράσεις από τους χιλιάδες φαν του Τζάστιν, που θεώρησαν τουλάχιστον άδικο το ξεμπρόστιασμά του, μιας και το μόνο που ζήτησε ήταν το όνομά της…

localStorage.clear();


Πηγή