Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Το 23χρονο πλουσιοκόριτσο του Instagram με την γκαρνταρόμπα του 1,5 εκατομμυρίου λιρών

Το 23χρονο πλουσιοκόριτσο του Instagram με την γκαρνταρόμπα του 1,5 εκατομμυρίου λιρών

Πήρε την πρώτη της πανάκριβη τσάντα σε ηλικία 9 ετών

Η κόρη ενός δισεκατομμυριούχου που ζει λαμβάνοντας συνεχώς δώρα και έχοντας μια πολυτελή ζωή από τη γέννησή της παραδέχεται ότι κατάλαβε ότι δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί μόλις πήγε στο Πανεπιστήμιο.

Η 23χρονη Julia Stakhiva, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία αλλά τώρα ζει στο Λονδίνο πήρε την πρώτη της τσάντα Louis Vuitton σε ηλικία 9 ετών και τώρα έχει μια γκαρνταρόμπα που αξίζει περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο λίρες. Αποκαλύπτοντας στοιχεία για την προσωπική της ζωή ανέφερε ότι μόνο μόλις πήγε στο Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο, για να σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων έμαθε ότι ο τρόπος ζωής της δεν ήταν ο κανόνας.

Παράλληλα έφτιαξε και ένα προφίλ στο Instagram και άρχισε να ανεβάζει λεπτομέρειες από την πολυτελή ζωή της αποκτώντας γρήγορα χιλιάδες followers. Όπως λέει η ίδια ήταν πολύ εύκολο να αποκτήσει τέτοιο κοινό και ανέβαζε φωτογραφίες όταν είχε ελεύθερο χρόνο. «Δεν χρειάστηκε να κάνω μεγάλη προσπάθεια για να γίνω διάσημη στο Instagram» λέει χαρακτηριστικά. Όπως προσθέτει όμως η πάμπλουτη νεαρή της οποίας η οικογένεια έχει επιχειρήσεις στην Ουκρανία, αυτό σημαίνει ότι έχει και θαυμαστές αλλά και πολλούς επικριτές που σχολιάζουν με πολύ άσχημα λόγια τις φωτογραφίες της.

Όσοι δυσανασχετούν με τον τρόπο ζωής της, αδιαμφισβήτητα εξοργίζονται όταν ακούνε ότι εκείνη βρίσκει φυσιολογικό να πετάει στη Ρωσία με το αεροπλάνο για να κάνει το κούρεμα που θέλει. Όπως λέει είναι δύσκολο να το εξηγήσει αλλά για εκείνη είναι απόλυτα νορμάλ καθώς ταξιδεύει από πολύ μικρή ηλικία. Αυτό που την ενοχλεί είναι να την κατηγορούν για τον πλούσιο τρόπο ζωής της καθώς δεν επέλεξε να είναι πλούσια, αλλά γεννήθηκε έτσι. Εξάλλου οι γονείς της την μύησαν στις μάρκες και τα ακριβά ρούχα. Εκτός από τα αξεσουάρ, ξοδεύει επίσης αρκετά χρήματα σε αισθητικές επεμβάσεις και καλλυντικά…

rich1rich2rich3rich4rich5

 

Πηγή: newsbeast.gr