Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

26χρονη έχει κάνει πάνω από 600 τατουάζ -Οι υποτιμητικές συμπεριφορές που αντιμετωπίζει [εικόνες & βίντεο]

Ένα μοντέλο μοιράστηκε πώς είναι να ζεις με τατουάζ σε εμφανή σημεία, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει διακρίσεις και ότι την αντιμετωπίζουν περιφρονητικά στο δρόμο.

Η Άμπερ Λουκ αισθάνεται μερικές φορές σαν «εξωγήινη» όταν βγαίνει έξω, καθώς οι άνθρωποι σταματούν και την κοιτάζουν, επειδή η 26χρονη έχει τατουάζ στο πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια και σχεδόν παντού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει η Daily Star, μερικές φορές δέχεται θετικά σχόλια, αλλά θα συναντήσει και ανθρώπους που είναι αγενείς, καθώς θα βήξουν πάνω της ή θα σφυρίξουν όταν περνάει από δίπλα τους.

Πλέον, μοιράζεται στο Instagram τις εμπειρίες της και το πώς νιώθει όταν τις συμβαίνει αυτό, σημειώνοντας πως «Οι άνθρωποι είναι περίεργοι, φίλε».

Η Άμπερ, από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, δήλωσε: «Σήμερα περπατούσα σε ένα εμπορικό κέντρο και συνήθως όταν βρίσκομαι σε ένα πλήθος ανθρώπων λαμβάνεις ανάμεικτες αντιδράσεις. Έχεις ανθρώπους που σε κοιτάζουν, σου ρίχνουν μια ματιά και χαμογελούν. Έχεις ανθρώπους που σχολιάζουν ωραία πράγματα στο πρόσωπό σου – αυτοί είναι οι καλύτεροι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχεις ανθρώπους που χλευάζουν, έχεις ανθρώπους που βήχουν, έχεις ανθρώπους που σφυρίζουν όταν περνούν από δίπλα σου. Νομίζω ότι σήμερα απλά μου χτύπησε διαφορετικά, ένιωσα διαφορετικά. Σήμερα ήμουν μία ξένη στην κοινωνία… Δεν υπερβάλλω καν όταν το λέω αυτό, κάθε άνθρωπος έλεγε αρνητικά πράγματα είτε σε μένα, είτε πίσω από την πλάτη μου, είτε καθώς περνούσα. Δεν ξέρω πού κάναμε λάθος, πού έφυγαν οι τρόποι μας και πότε έφυγε ο σεβασμός μας προς τους συνανθρώπους μας».

«Υπάρχει τόσο πολύ μίσος στην κοινωνία που δεν μπορώ καν να καταλάβω γιατί και πώς έχεις το θράσος να προβάλλεις μίσος προς ένα άτομο που είναι ξένο προς εσένα».

Η Άμπερ Λουκ έχει πάνω από 600 τατουάζ
Η Άμπερ Λουκ έχει πάνω από 600 τατουάζ / Φωτογραφία: Facebook

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Άμπερ προέτρεψε τους ανθρώπους να σταματήσουν να είναι «τοξικοί» σχετικά με το πώς φαίνονται οι άλλοι.

Υποστήριξε ότι είναι «διεστραμμένο» να κάνεις τους ανθρώπους να αισθάνονται «ανεπαρκείς» και «μη ευπρόσδεκτοι» εξαιτίας των τατουάζ τους.

Η ανάρτηση του μοντέλου συγκέντρωσε περισσότερες από 1.500 προβολές και πολλοί συμφώνησαν με το μήνυμά της.

Κάποιος είπε: «Σούπερ περήφανος για σένα αυτή τη στιγμή! Κράτα το κεφάλι ψηλά, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις Άμπερ» και ένας άλλος συμφώνησε: «Πραγματικά δεν σου αξίζει αυτό. Κανείς που εκφράζεται μέσω της εμφάνισης του δεν πρέπει να αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο. Είσαι καταπληκτική και τόσο δυνατή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

η Άμπερ Λουκ ποζάρει ημίγυμνη δείχνοντας τα τατουάζ της
Η Άμπερ Λουκ ποζάρει ημίγυμνη δείχνοντας τα τατουάζ της / Φωτογραφία: Instagram

Πηγή