Κυριακή , 3 Ιούλιος 2022

29χρονη γεμίζει με ψεύτικα τατουάζ το μωρό της και προκαλεί αντιδράσεις [εικόνες & βίντεο]

Μια μητέρα που λατρεύει τα τατουάζ, δέχεται πυρά στο διαδίκτυο επειδή έβαλε ψεύτικα σχέδια σε όλο το σώμα του μωρού της, ηλικίας μόλις ενός έτους.

Οι επικριτές να την κατηγορούν ότι με αυτόν τον τρόπο, το μεγαλώνει για να γίνει «γκάνγκστερ» και «κακοποιός».

Η Shamekia Morris, σχεδιάστρια μόδας από το West Palm Beach της Φλόριντα, άρχισε για πρώτη φορά να βάζει προσωρινά τατουάζ στον γιο της Treylin όταν ήταν μόλις έξι μηνών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συχνά καλύπτει τον μικρό, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα χρήστη NuggetWorld561, από την κορυφή ως τα νύχια με τατουάζ – στο στομάχι, τα χέρια, την πλάτη και τα πόδια του.

Παρόλο που τα τατουάζ δεν είναι αληθινά, πολλοί άνθρωποι στο διαδίκτυο έχουν κατακεραυνώσει τη νεαρή μητέρα που καλύπτει το παιδία της με τα σχέδια, με κάποιους να τη χαρακτηρίζουν «κακή μαμά».

«Δέχομαι πολλές αντιδράσεις, οι άνθρωποι λένε ότι μεγαλώνω τον γιο μου ως “γκάνγκστερ”, “κακοποιό”, δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν ένα μωρό με τατουάζ», δήλωσε η ίδια στο Truly κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διαδικτυακές αντιδράσεις ξεκίνησαν πριν καν γεννηθεί ο Treylin, όταν έκανε μια φωτογράφηση σε ένα εργαστήριο τατουάζ, στην οποία έδειχνε τα δικά της σχέδια με μελάνι.

«Όταν ήμουν οκτώ μηνών [έγκυος] έκανα μια φωτογράφιση με τα αδέρφια μου σε ένα κατάστημα τατουάζ», θυμήθηκε.

«Με εκφόβιζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα τα σχόλια ήταν αρνητικά, οι άνθρωποι έλεγαν ότι το μωρό μου θα γεννηθεί με ένα σωρό τατουάζ. Θα έχει δηλητηρίαση του δέρματος. Ήταν τρελό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και όταν άρχισε να βάζει τα ψεύτικα τατουάζ στον μικρό Trey, οι οπαδοί της δεν το βρήκαν διασκεδαστικό. Όπως ανέφερε, οι άνθρωποι της είπαν ότι ο Treylin πρόκειται να «πυροβοληθεί στους δρόμους» ή ότι τον «μεγαλώνει για τη φυλακή».

«Οι αντιδράσεις ήταν τρομερές. Με πληγώνει γιατί ξέρω ότι δεν είμαι κακή μαμά και με αποκαλούν με όλα τα είδη των χαρακτηρισμών. Είναι τρελό. Για τους ανθρώπους που με κρίνουν, δεν με νοιάζει γιατί αυτός είναι ένας τρόπος ζωής που απολαμβάνουμε», συνέχισε.

το μόλις ενός έτους αγοράκι με τατουάζ στο στήθος και κοσμήματα
Παρόλο που τα τατουάζ δεν είναι αληθινά, πολλοί άνθρωποι στο διαδίκτυο έχουν επικρίνει τη Shamekia / Φωτογραφία: nuggetworld561 / Instagram

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν κρίνεις κάποιον από ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό είναι δική σου δουλειά, αλλά αυτό που λες ή σκέφτεσαι για κάποιον δεν πρόκειται να καθορίσει τι θα γίνει στο μέλλον».

Όταν η Shamekia άρχισε για πρώτη φορά να βάζει τα προσωρινά τατουάζ στον Treylin, πολλά μέλη της οικογένειάς της δεν ενθουσιάστηκαν με την κίνησή της.

ο μικρός με ψεύτικα τατουάζ σε όλο του σχεδόν το σώμα
Κάποιοι κατηγορούν τη μητέρα του ότι τον μεγαλώνει για να γίνει «κακοποιός»./ Φωτογραφία: nuggetworld561 / Instagram

Αλλά τώρα, αφού την είδαν να αυξάνει τους οπαδούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 300.000 οπαδούς στο TikTok – είναι υποστηρικτικοί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ο μικρός με τα τατουάζ ποζάρει
Παρόλο που τα τατουάζ δεν είναι αληθινά, πολλοί άνθρωποι στο διαδίκτυο έχουν κατακεραυνώσει τη μητέρα του / Φωτογραφία: nuggetworld561 / Instagram

«Όταν άρχισα να κάνω τατουάζ στον Treylin, η οικογένειά μου το μισούσε γιατί δεν τους αρέσει που έχω τατουάζ. Η οικογένειά μου ήταν πολύ αναστατωμένη. Αλλά τώρα που βλέπουν ότι μπορεί να είναι κάτι θετικό, το λατρεύουν. Γιατί όταν βγαίνουμε έξω, τραβάει πολύ προσοχή και τα παιδιά λατρεύουν πραγματικά τα τατουάζ».

το αγοράκι ποζάρει με τατουάζ στο στήθος, μπαντάνα και χρυσό κολιέ
Στη Shamekia λένε ότι ο Treylin πρόκειται να «πυροβοληθεί στους δρόμους» ή ότι τον «μεγαλώνει για τη φυλακή» / Φωτογραφία: nuggetworld561 / Instagram

Η αδελφή της Dinera πρόσθεσε: «Όταν η Shamekia είχε την ιδέα, δεν ήμουν σύμφωνη, ήμουν εντελώς αντίθετη. Δεν ήθελα να το κάνει αυτό μαζί του. Αλλά από τότε που είδα πού θα μπορούσε να οδηγήσει εκείνη και τον Treylin, δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό, επειδή αποδείχθηκε ότι ήταν κάτι θετικό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

η Shamekia αγκαλιά με τον μικρό
Πολλοί κατηγορούν τη Shamekia ότι δεν είναι καλή μητέρα / Φωτογραφία: nuggetworld561 / Instagram

Η θεία του Treylin, Ilisha, ξετρελάθηκε επίσης: «Την πρώτη φορά που η Shamekia μου είπε για τα τατουάζ, η πρώτη μου αντίδραση ήταν – θα καλέσουν το DCF (Υπουργείο Παιδιών και Οικογενειών). Αλλά είμαι περήφανη για τη Shamekia και τη ζωή που φτιάχνει για τον Treylin».

ο μικρός ποζάρει με τατουάζ στο στήθος του
Κάποιοι λένε στη μητέρα ότι μεγαλώνει το παιδί για να γίνει «γκάνγκστερ» / Φωτογραφία: nuggetworld561 / Instagram

Η Shamekia επέμεινε ότι ο Treylin «αγαπάει» τα προσωρινά σχέδια με μελάνι και απολαμβάνει να ντύνεται με φανταχτερά ρούχα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει τη δική του ντουλάπα, η οποία είναι γεμάτη μέχρι πάνω με ρούχα, καθώς και πάνω από 150 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια.

Συχνά προσθέτει στις εμφανίσεις του Treylin αξεσουάρ, όπως κοσμήματα – μεταξύ των οποίων χρυσές αλυσίδες και λαμπερά κολιέ.

ο μικρός Treylin με τατουάζ και χρυσό κολιέ
Τα κοσμήματα απαραίτητα αξεσουάρ για τον μικρό Treylin / Φωτογραφία: nuggetworld561 / Instagram

«Νομίζω ότι ο Treylin λατρεύει να ντύνεται. Όταν βλέπει τον εαυτό του ντυμένο στον καθρέφτη, χορεύει. Νομίζω ότι πραγματικά το απολαμβάνει», δήλωσε.

Παρ’ όλα τα αρνητικά σχόλια, η Shamekia είναι σίγουρη ότι είναι καλή μαμά για τον Treylin και δεν σκοπεύει να σταματήσει σύντομα τα προσωρινά τατουάζ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η γνώμη μου για το να είσαι καλή μαμά είναι να είσαι ο υποστηρικτής τους, να είσαι το άτομο που θα τους βοηθήσει, να είσαι ο καλύτερος φίλος τους», συμπλήρωσε.


Πηγή