Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

4 σειρές και ένα ντοκιμαντέρ του Netflix για να δείτε μέσα στο Σαββατοκύριακο -Για όλα τα γούστα

Το φθινόπωρο είναι επιτέλους εδώ και είναι η καλύτερη εποχή για χουχούλιασμα στο σπίτι και μια καλή σειρά στο Netflix για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις με μια κουβέρτα στον καναπέ σου.

Οι επιλογές είναι πάντοτε πολλές, σχεδόν αναρίθμητες, που πολλές φορές μας κάνουν να είμαστε αναποφάσιστοι μπροστά στην πληθώρα που προσφέρεται μπροστά στην οθόνη μας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι νέες, φθινοπωρινές κυκλοφορίες στην δημοφιλή πλατφόρμα streaming είναι πολύ καλές και ψάχνοντας θα βρεις πραγματικά «διαμαντάκια».

Φυσικά, πρώτη επιλογή για τους απανταχού royal fans είναι το πολυαναμενόμενο «The Crown», που μόλις έκανε πρεμιέρα το πρώτο μέρος της έκτης και τελευταίας σεζόν.

Αστυνομικές, ιστορικές, δραματικές αλλά και ντοκιμαντέρ είναι μερικές από αυτές που ξεχωρίζουν.

4 σειρές και ένα ντοκιμαντέρ του Netflix για το Σαββατοκύριακο:

The Crown

Το «The Crown» κάνει την τελευταία του υπόκλιση με μια δραματική και πολυαναμενόμενη έκτη σεζόν. Το πρώτο μέρος του τελευταίου κύκλου που έκανε πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου επικεντρώνεται στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και το τραγικό της τέλος στο τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι.

Βλέπουμε εμβληματικές σκηνές από τη σύντομη ζωή της να αναδημιουργούνται στην οθόνη, τον περιβόητο επικήδειο λόγο της βασίλισσας Ελισάβετ μετά από μέρες σιωπής αλλά και την αναταραχή που προκάλεσε στη Μεγάλη Βρετανία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και κριτικοί ερίζουν για την τελευταία σεζόν, οι φανς της δραματικής σειράς ανυπομονούν για το δεύτερο και τελευταίο μέρος που θα δείξει την γνωριμία του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τον γάμο Καρόλου-Καμίλας.

All the Light We Cannot See

Πρόκειται για ένα πραγματικό διαμάντι που βρίσκεται ψηλά στο Top 10 των επιλογών στην Ελλάδα. To «Όλο το φως που δεν μπορούμε να δούμε» είναι μια limited σειρά που βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Αμερικανού συγγραφέα Anthony Doerr.

Η δραματική σειρά του Netflix ακολουθεί την ιστορία της Μαρί Λορ, ενός τυφλού κοριτσιού από τη Γαλλία και του πατέρα της, Ντανιέλ Λεμπλάνκ, οι οποίοι εγκαταλείπουν το κατεχόμενο Παρίσι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με ένα θρυλικό διαμάντι, προκειμένου να μην πέσει στα χέρια των Ναζί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δρόμος της Μάρι Λορ διασταυρώνεται με τον Βέρνερ, έναν πανέξυπνο Γερμανό έφηβο που στρατολογήθηκε από το καθεστώς του Χίτλερ για να εντοπίζει παράνομες εκπομπές.

Η δραματική σειρά γυρίστηκε στο υπέροχο Saint-Malo και πρωταγωνιστούν η Άρια Μία Λομπέρτι και η Νελ Σάτον στον ρόλο της μεγαλύτερης και της νεότερης Μαρί Λορ, ο Μαρκ Ράφαλο ως Ντανιέλ Λεμπλάν, ο Χιου Λόρι ως θείος Ετιέν, ο Λούις Χόφμαν ως Βέρνερ, ο Λαρς Άιντινγκερ ως Φον Ρούμπελ και η Μάριον Μπέιλι ως κυρία Μανέκ.

Bodies

Το «Bodies» είναι μια βρετανική μίνι σειρά του Netflix, με στοιχεία αστυνομικού μυθιστορήματος, μυστηρίου, δράματος αλλά και sci-fi με αρκετή δόση σασπένς και αγωνίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέσσερις ντετέκτιβ σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές περιόδους ερευνούν τον ίδιο φόνο με φόντο την πιο κακόφημη γειτονιά του Λονδίνου. Το ταξίδι στον χρόνο θυμίζει Dark που κάνει το ενδιαφέρον ακόμη μεγαλύτερο.

«Ένας φόνος στο Whitechapel του Λονδίνου. Τέσσερις διαφορετικοί ντετέκτιβ προσπαθούν να εξιχνιάσουν τη δολοφονία σε διαφορετικές χρονικές περιόδους: ο αφοσιωμένος αστυνομικός της δεκαετίας του 1890 Άλφρεντ Χίλινγκχεντ, ο ορμητικός τυχοδιώκτης της δεκαετίας του 1940 Καρλ Γουάιτμαν, μια γυναίκα ντετέκτιβ του 2020, η λοχίας Shahara Hasan αλλά και η Iris Maplewood, μια ντετέκτιβ από την μετα-αποκαλυπτική εποχή του 2050».

The Tailor

Ο «Ράφτης» επιστρέφει για τρίτη σεζόν. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή τουρκική, δραματική σειρά εποχής, όπου ακούγονται και ελληνικά με έναν εκ των πρωταγωνιστών να ενσαρκώνει τον ρόλο ενός Έλληνα. Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι «terzi» (τερζής), σημαίνει αυτός που ράβει ελληνικές φορεσιές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρωταγωνιστεί ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός Salih Bademci, γνωστός από τον ρόλο του «Σελίμ» στο «The Club».

Ένας διάσημος ράφτης αρχίζει να ράβει ένα νυφικό για τον αρραβωνιαστικό του καλύτερου φίλου του αλλά και οι τρεις έχουν σκοτεινά μυστικά που σύντομα θα ανατρέψουν τη ζωή τους. Τα αισθήματα του Πεγιάμι για την Εσβέτ δυναμώνουν και καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη τους και τη φιλία του με τον Ντιμίτρι.

The Billionaire, the Butler and the Boyfriend

Η περιβόητη «υπόθεση Μπετανκούρ», το σκάνδαλο με την πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο που συντάραξε τους elite κύκλους της Γαλλίας έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To ντοκιμαντέρ των τριών επεισοδίων για την κληρονόμο της γαλλικής αυτοκρατορίας της L’Oréal εξιστορεί πώς μια διαμάχη ανάμεσα στην πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου και την κόρη της και η εμπλοκή ενός μπάτλερ προκάλεσε ένα εθνικό σκάνδαλο που προκάλεσε την πτώση της.


Πηγή