Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

80χρονη ξέσπασε σε κλάματα στο Πρωινό: «Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα αποκλεισμένοι, κρυώνω» | ΖΩΗ

Δραματική έκκληση έκανε μια 80χρονη γυναίκα που μένει στο Ντράφι Αττικής, όπου για 36 ώρες είναι χωρίς ρεύμα και είναι αποκλεισμένοι εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βγήκε στον αέρα του Πρωινού όπου με λυγμούς εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που περνάει στο σπίτι της, καθώς για 36 ώρες είναι χωρίς ρεύμα, ο γείτονας εκλιπαρεί για φάρμακα για την καρδιά του και είναι ανήμπορη να βοηθήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε τρόφιμα, είμαστε αποκλεισμένοι, δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τον γείτονα που έχει ανάγκη τα φάρμακα. Είμαστε μέσα στο κρύο, έχουμε μόνο ένα κεράκι. Πότε θα μας βοηθήσουν; Όταν θα έχουμε ξεπαγιάσει;

Είμαστε 80 χρονών άνθρωποι, ο γείτονας εκλιπαρεί για φάρμακα και δεν μπορούμε να πλησιάσουμε. Έχουν κλείσει οι κεντρικοί δρόμοι, δεν έχουν ανοίξει κανέναν, δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι.», είπε, μεταξύ άλλων, με λυγμούς η 80χρονη.

Oταν η Γιώργος Λιάγκας παρακάλεσε την ηλικιωμένη να ηρεμήσει εκείνη απάντησε κλαίγοντας «Πώς να ηρεμήσω; Κρυώνω, τα τρόφιμα στο ψυγείο έχουν αρχίσει να λιώνουν».

Κάτοικος Ντράφι Αττικής: Είμαστε αποκλεισμένοι & χωρίς ρεύμα για 36 ώρες

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή