Παρασκευή , 24 Μάιος 2024
Adele για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ: «Να είστε θυμωμένοι, αλλά να εστιάζετε»

Adele: Το πρώτο βίντεο μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της

Πριν λίγο καιρό η Adele είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της με τη νέα της εικόνα, μετά την απώλεια βάρους. Και η αλλαγή στην εμφάνισή της, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, αφού είναι εντυπωσιακή.

Βέβαια, όσο και αν οι παπαράτσι καραδοκούν για μία φωτογραφία της ανανεωμένης Adele, όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν. Ωστόσο, η τραγουδίστρια έκανε μία νέα εμφάνιση μέσα από τα social media, ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο.

Ωστόσο, η ανάρτησή της δεν έχει να κάνει με την εμφάνισή της, αλλά είναι καθαρά για καλό σκοπό, αφού το δημόσιο μήνυμά της έχει να κάνει με την πρωτοβουλία Grenfell United που σχηματίστηκε ύστερα από τη φονική πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ το 2017 που ξέσπασε από ελαττωματική συσκευή ψυγείου κι έχασαν τη ζωή τους 72 άνθρωποι. Οι επιζώντες της φονικής πυρκαγιάς ακόμα προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους και η τραγουδίστρια τάσσεται στο πλευρό τους.

«Ήθελα να στείλω την αγάπη μου σε όλους σας σήμερα και να σας ενημερώσω ότι σας σκέφτομαι, όπως κάνω πάντα. Και παρόλο που πρέπει να το κάνουμε αυτό στον εικονικό κόσμο … εξακολουθεί να είναι τόσο σημαντικό για εμάς να θρηνήσουμε μαζί και να θυμόμαστε εκείνη τη νύχτα και να σκεφτούμε πού βρισκόμαστε τώρα σε σχέση με αυτό…. Νομίζω ότι φέτος, περισσότερο από ποτέ, δεν υπήρξε ποτέ πιο κατάλληλη στιγμή για να εξασκηθούμε πραγματικά στη συντροφικότητα και τη συμπόνια και ανοιχτό πνεύμα και την επιμονή…», είπε μεταξύ άλλων η Adele.


Πηγή