Δευτέρα , 24 Φεβρουάριος 2020
Αυτά είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου

Αυτά είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου

Εκατομμύρια στα πόδια τους

Μπορεί τα «μοντέλα του Instagram» και η προβολή τους μέσω των κοινωνικών δικτύων να αποκτούν συνεχώς ισχύ, αλλά οι κυρίαρχοι στην πασαρέλα και στις αμοιβές, είναι άλλες.

Στο θρόνο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου παραμένει η Ζιζέλ, ακόμη και αν υπέστη μείωση των εσόδων της κατά 30% τον τελευταίο χρόνο.

Δείτε αναλυτικά ποια άλλα μοντέλα είναι στην κορυφή και πιο ακριβοπληρωμένα, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes…

Ζιζέλ Μπούντχεν

1

 

Παρά τη μείωση στα έσοδά της, η Ζιζέλ παραμένει η βασίλισσα της πασαρέλας με 30,5 εκατομμύρια δολάρια αυτό το χρόνο. Το μοντέλο από τη Βραζιλία η οποία έκανε την πρώτη εμφάνισή της στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue το 1998 είναι από τα υψηλότερα αμειβόμενα μοντέλα στον κόσμο από το 2004.

Αντριάνα Λίμα

2

Στη δεύτερη θέση με 10,5 εκατομμύρια το χρόνο βρίσκεται ο άγγελος της Victoria’s Secret, Αντριάνα Λίμα. Τα έσοδά της δεν είναι βέβαια μόνο από τα… εσώρουχα, αλλά έχει συνεργασίες με μεγάλες και πολύ γνωστές εταιρείες.

Κένταλ Τζένερ

3

Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται η μικρότερη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, καθώς κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια αυτό το χρόνο. Το εισόδημά της έχει αυξηθεί μάλιστα κατά 150% από το 2015, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας της.

Στην τρίτη όμως θέση βρίσκεται και η Κάρλι Κλος με το ίδιο εισόδημα. Η 24χρονη που ήταν μοντέλο στη Victoria’s Secret έχει αυξήσει πολύ το κασέ της.

Τζίτζι Χαντίντ

4

Η 21χρονη εκτόξευσε το εισόδημά της χάρη στις ευκαιρίες που της έδωσαν πολύ μεγάλες εταιρείας στο χώρο της μόδας και των καλλυντικών. Η ίδια ξεκίνησε από μικρή τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και τώρα βρίσκεται μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων του κόσμου με εισόδημα 9 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι

5

Το 29χρονο μοντέλο πραγματοποιεί είσοδο στη λίστα, με σχεδόν 9 εκατομμύρια δολάρια. Έγινε πιο γνωστή το 2012 και έχει παραδεχτεί πως είναι η καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να κάνει.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr