Κυριακή , 19 Σεπτέμβριος 2021
Αυτή είναι το ανερχόμενο αστέρι στην ερωτική βιομηχανία

Αυτή είναι το ανερχόμενο αστέρι στην ερωτική βιομηχανία

Η σέξι Λιβανέζα ψηφίστηκε ως η διασημότερη σταρ ακατάλληλων ταινιών και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων

Τις τελευταίες ημέρες η συγκεκριμένη σέξι νεαρή, έχει γίνει talk of the internet! Η Mia Khalifa, ψηφίστηκε ως η καλύτερη πορνοστάρ, αλλά το δυσάρεστο είναι ότι γι αυτό δέχεται απειλές κατά της ζωής της.

Η 21χρονη κατάγεται από το Λίβανο, μετακόμισε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ και στην εφηβεία παρακολουθούσε μαθήματα σε κολέγιο πριν μεταπηδήσει στην ερωτική βιομηχανία. Πλέον, μετά την απόσυρση της βετεράνου Lisa Ann από την προσοδοφόρο βιομηχανία ερωτικών ταινιών, το όνομά της Khalifa είναι πλέον ανάρπαστο και το πιο περιζήτητο στις μηχανές αναζήτησης.

Ωστόσο, η είδηση ότι μια Λιβανέζα είναι διάσημη για τις ερωτικές της επιδόσεις, δεν είναι κάτι που έφτασε με χαρά στα αυτιά των Λιβανέζων, οι οποίοι ασκούν εντονότατη κριτική.

Μάλιστα, αρκετοί πολίτες από τη γενέτειρά της, της στέλνουν απειλητικά μηνύματα χαρακτηρίζοντάς την «άσχημη» και «αηδιαστική», ενώ οι πιο ακραίοι απειλούν ότι θα της «κόψουν το λαιμό».

Οι φανατικοί εχθροί της, έχουν εξοργιστεί και με ένα βίντεο στο οποίο η Khalifa εκτελεί ερωτικές πράξεις φορώντας το χιτζάμπ, την ισλαμική μαντίλα.

Πηγή: newsbeast.gr