Παρασκευή , 23 Απρ 2021
Αυτή είναι η καυτή τηλεπερσόνα που μαχαίρωσε τον σύντροφό της

Αυτή είναι η καυτή τηλεπερσόνα που μαχαίρωσε τον σύντροφό της

Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας η Ναμπίλα Μπενάτια

Τη σκοτεινή πλευρά που έκρυβε φαίνεται πως φανέρωσε η σέξι τηλεπερσόνα της Γαλλίας, Ναμπίλα Μπενάτια, η οποία συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης και κατηγορείται ότι μαχαίρωσε πολλές φορές τον αρραβωνιαστικό της στον θώρακα και τον λαιμό.

Ο Τομάς Βεργκάρα νοσηλεύεται στην εντατική και έπειτα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και φέρεται μέχρι στιγμής να έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Το γαλλικό δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκιση της Ναμπιλά Μπενατιά και η νεαρή τηλεπερσόνα κατηγορείται πλέον για απόπειρα δολοφονίας. Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, τα στοιχεία δείχνουν πως η Μπενάτια αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Βεργκαρά.

Η Μπενάτια από την πλευρά της υποστηρίζει ότι ο Βεργκάρα ήρθε στα χέρια με κάποιους όταν έφτασαν στον ξενοδοχείο τους και τότε δέχθηκε μαχαιριές από αγνώστους, χωρίς όμως εκείνος να καταλάβει τα τραύματά του. Όταν ανέβηκαν στο δωμάτιο ο Βεργκαρά κατέρρευσε.

Νέες πληροφορίες πάντως θέλουν τη νεαρή τηλεπερσόνα να υποστηρίζει πως ο Βεργκαρά αυτοτραυματίστηκε σε κατάσταση αμόκ μετά από χρήση κοκαΐνης.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr