Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Αυτό είναι το πρώτο «ντυμένο» Playboy

Αυτό είναι το πρώτο «ντυμένο» Playboy

Στο τεύχος ποζάρει και η δισέγγονη του συγγραφέα Ernest Hemingway

Πλέον δεν είναι το Playboy που έκρυβαν κάτω από το στρώμα οι παλαιότερες γενιές. Το νέας γενιάς lifestyle έντυπο, το θρυλικό περιοδικό, τώρα πια κυκλοφορεί «ντυμένο» όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί από το επιτελείο του Χιου Χέφνερ πριν μερικούς μήνες.

Στόχος της απόφασης του περιοδικού ήταν να δημιουργήσει ένα νέο αναγνωστικό κοινό, το οποίο μειωνόταν δραματικά επί δεκαετίες. Ο επανασχεδιασμός του Playboy στοχεύει και στον φρεσκάρισμα του, προκειμένου να γίνει πιο σύγχρονο. Θα φιλοξενείται δηλαδή η φωτογράφιση της playmate του μήνα, αλλά αυτή δεν θα είναι πια γυμνή.

Έτσι και έγινε. Στο πρώτο «ντυμένο» εξώφυλλο για το τεύχος Μαρτίου 2016, ποζάρει το μοντέλο Sarah McDaniel το οποίο έχει στηθεί έτσι ώστε να μοιάζει ότι βγάζει selfie. Το εξώφυλλο έχει και το μήνυμα «Heyyy ;)». Η McDaniel έγινε παγκοσμίως γνωστή στα social media χάρη στα ιδιαίτερα μάτια της που έχουν διαφορετικό χρώμα. Άλλα μοντέλα που παρουσιάζονται στο τεύχος, είναι και η Dree Hemingway, δισέγγονη του συγγραφέα Ernest Hemingway.

pl3
Το Playboy νέας γενιάς

pl2

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr