Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η αυτοαποκαλούμενη σύντροφος του Michael Phelps είναι τρανσέξουαλ

Η αυτοαποκαλούμενη σύντροφος του Michael Phelps είναι τρανσέξουαλ

Η Taylor Chandler περιγράφει την ερωτική της ζωή με τον Ολυμπιονίκη

Η Taylor Lianne Chandler συστήνεται ως «σύντροφος» του Michael Phelps και παραδέχεται ότι γεννήθηκε αγόρι ενώ στη συνέχεια μετά από μία σειρά επεμβάσεων μεταμορφώθηκε σε κορίτσι.

Στο λογαριασμό της στο Facebook, η Talyor αποκαύπτει ότι γεννήθηκε αγόρι και ονομαζόταν David Roy Fitch. Σε ηλικία 20 ετών υπεβλήθη σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει γεννήθηκε ερμαφρόδιτη. Δηλαδή είχε αρσενικά γεννητικά όργανα, μήτρα, άλλα όχι όρχεις, ούτε ωοθήκες.

Η ίδια η γράφει στη σελίδα της στο facebook:

«Δεν ήμουν ποτέ άντρας. Δεν έζησα ποτέ ως άντρας. Υπάρχουν άνθρωποι που με θυμούνται ως ένα ανδρόγυνο παιδί».
Όσον αφορά στη σχέση της με τον Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Michale Phelps, η ίδια υποστηρίζει ότι γνωρίστηκαν μετά το μίτινγκ του Tinder. «Ζούμε έναν εφηβικό έρωτα. Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο άνετα με έναν άνδρα, ούτε έχω νιώσει ξανά τόσο αποδεκτή.

Σύμφωνα με την Taylor το πρώτο της ραντεβού με τον ολυμπιονίκη ήταν σε έναν αγώνα ράγκμπι. «Το ένα έφερε το άλλο και κάναμε σεξ στο ημίχρονο», έχει υποστηρίξει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο National Enquirer. «Μετά από λίγο κάναμε σεξ ξανά. Υπήρχε μία απίστευτη οικειότητα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έκανε να νιώθω αληθινή γυναίκα» λέει η ίδια. Επίσης είπε ότι ο ολυμπιονίκης αγνοεί το παρελθόν της γιατί δεν έτυχε ποτέ να του μιλήσει για αυτό.

Τώρα, όμως, η Taylor πιστεύει ότι ο Phelps, από τη στιγμή που έμαθε την αλήθεια θα την παρατήσει. «Πιθανότατα θα τον χάσω γιατί είναι πρώτο όνομα και η ομάδα του θέλει να τον προστατεύσει», λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr