Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Amal Alamuddin vs Kate Middleton

Amal Alamuddin vs Kate Middleton

Πώς φορούν το ίδιο στυλ ρούχων με τελείως διαφορετικό τρόπο – Ποια υπερτερεί στα σημεία

Η Amal Alamuddin έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλο το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης με τους παπαράτσι να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Και δικαίως. Είναι η γυναίκα που έκανε τον αμετανόητο εργένη George Clooney να ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας και να μπει στο κλαμπ των παντρεμένων. Όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες και οι ενδυματολογικές της επιλογές ενώ γρήγορα αναδείχθηκε σε fashion icon.

Οι fashion editors άρχισαν να τη συγκρίνουν με την Kate Middleton σχολιάζοντας ότι και οι δυο τους σικάτες και ξέρουν από μόδα, αλλά φοράνε σχεδόν πανομοιότυπα ρούχα με διαφορετικό τρόπο.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι και οι δυο αγαπούν τα ζωηρά χρώματα, όμως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ το φοράει πιο συντηρητικά, ενώ η 36χρονη δικηγόρος τολμάει τα… κοψίματα.

Οι στιλιστικές επιλογές της Kate Middleton είναι ασφαλείς, ενώ η Amal είναι πιο μοντέρνα και πιο νεανική στο ντύσιμό της. Όταν δεν πηγαίνει στα δικαστήρια ντύνεται απλά με τζιν, αθλητικά και μίνι ενώ η Kate Middleton συνηθίζει να φοράει φορέματα και φούστες το μήκος των οποίων δεν είναι ποτέ πάνω από το γόνατο.

Στη σύγκριση μεταξύ των δύο γυναικών, από ενδυματολογικής σκοπιάς, χωρίς αμφιβολία νικήτρια βγαίνει η Amal Alamuddin. Όπως σημειώνουν οι fashion editors φορά ρούχα σε καθαρές, ευκρινείς γραμμές και έντονες αποχρώσεις όπως η Τζάκι Κένεντι Ωνάση, έχει τον αέρα της Σοφίας Λόρεν και την τόλμη της Μισέλ Ομπάμα.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr