Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Αναγνωρίζετε τον πιτσιρικά της φωτογραφίας;

Αναγνωρίζετε τον πιτσιρικά της φωτογραφίας;

Μεγαλώνοντας έγινε σταρ του σινεμά και γόης του Χόλιγουντ

Το αγοράκι της φωτογραφίας, γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου το 1974 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και ξεκίνησε την καριέρα του με τηλεοπτικές διαφημίσεις πριν συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές.

Μετά τον εκδιωγμό του από το πλατό της παιδικής τηλεοπτικής σειράς Romper Room στην ηλικία των 5 επειδή ήταν άτακτος, ακολούθησε τον μεγαλύτερο ετεροθαλή αδερφό του Άνταμ Φάραρ σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Το 1995 πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Parenthood», βασισμένη στην ομώνυμη ταινία.

Μετά το «Parenthood», έκανε κάποια γκεστ σε διάφορες σειρές όπως «The New Lassie» και «Roseanne» καθώς και στη σαπουνόπερα «Santa Barbara».

Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο έγινε στην κωμωδία τρόμου Critters 3 το 1991, ενώ έλαβε την αναγνώριση με δευτερεύοντες ρόλους στις ταινίες «Τι Βασανίζει τον Γκίλμπερτ Γκρέιπ», «Σταγόνες Αγάπης» και «Το Τέλος της Αθωότητας».

Πήρε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Romeo + Juliet» και το 1996 και έγινε παγκοσμίως γνωστός με την ταινία «Τιτανικός» σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Κάμερον, τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών μέχρι το 2010.

Δεν είναι άλλος από τον βραβευμένο με τη Χρυσή Σφαίρα α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στις ταινίες «Ιπτάμενος Κροίσος» και «Ο Λύκος της Wall Street», Λεονάρντο Ντι Κάπριο…


 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr