Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η απίθανη κόρη των Pitt-Jolie που θέλει να τη φωνάζουν John

Η απίθανη κόρη των Pitt-Jolie που θέλει να τη φωνάζουν John

Ντύνεται με κοστούμια και αγορίστικα ρούχα

Περήφανος πατέρας. Ο Brad Pitt εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της Angelina Jolie, μόνο του μαζί με τρία από τα έξι παιδιά τους.

Στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες, ο σέξι ηθοποιός που αισίως έκλεισε τα 51, συνοδεύτηκε από την 8χρονη Shiloh και τους δυο γιους του Pax και Maddox. Ωστόσο, τα φλας των παπαράτσι, άστραψαν περισσότερο για την πανέμορφη κόρη του ζεύγους, που εκτός από το ότι είναι καρμπόν ο διάσημος μπαμπάς της, με στοιχεία και από την μητέρα της, διαθέτει ένα απίθανο στιλ.

Η 8χρονη φορούσε ένα ανδρόγυνο κοστούμι και μαύρη γραβάτα. Η Shiloh άφησε τους πάντες άφωνους για την απίστευτη αυτοπεποίθηση αλλά και για το γεγονός ότι θέλει να τη φωνάζουν John.

«John, είμαι ο John», διόρθωσε τον πατέρα της όταν εκείνος απευθύνθηκε σε αυτή. Η Angelina Jolie είχε εξομολογηθεί ότι στην κόρη της αρέσει να ντύνεται σαν άντρας.

«Ντύνεται σαν μικρός άντρας. Μας ζήτησε να της κόψουμε τα μαλλιά… Θέλει να είναι αγόρι. Της αρέσουν τα κοστούμια και τα ανδρικά ρούχα», είχε δηλώσει η σταρ στο Vanity Fair.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr