Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Από έφηβη μητέρα, ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο

Από έφηβη μητέρα, ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο

Ο 25χρονος «άγγελος» της Victoria’s Secret από τη Βραζιλία που μιλούσε με δυσκολία Αγγλικά

Η Lais Ribeiro είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και όμορφα μοντέλα της Victoria’s Secret! Η ζωή της, όμως, δεν ήταν πάντα μέσα στη λάμψη, στα πλούτη και στα φλας των φωτογράφων. Ο 25χρονος μελαχρινός «άγγελος» του γνωστού οίκου γεννήθηκε το 1990 στη Βραζιλία, μεγάλωσε σε μια απομακρυσμένη περιοχή και μετά βίας μπορούσε να συνεννοηθεί στα Αγγλικά.

Σε ηλικία 17 ετών έγινε μητέρα ενός αγοριού και ένα χρόνο μετά ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο κατακτώντας τα επόμενα χρόνια τις πασαρέλες. Μέχρι την ηλικία των 18 ετών δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι θα φτάσει να έχει τη διασημότητα και τα χρήματα που απολαμβάνει σήμερα.

Πριν ασχοληθεί με τη μόδα έκανε διάφορες δουλειές, ενώ είχε απορριφθεί από ένα τοπικό πρακτορείο μοντέλων γιατί δεν είχε καμπύλες, όπως της είπαν, οπότε κατέληξε απλώς να μοιράζει φυλλάδια. Το μοντέλο έκανε το μεγάλο «μπαμ» συμμετέχοντας σε ένα διεθνή διαγωνισμό, ενώ είχε ακολουθήσει τη συμβουλή ενός φίλου της να προσπαθήσει να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να διαλέξει μια τοπική καριέρα ή μια διεθνή, επέλεξε το δεύτερο και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, παρόλο που μιλούσε ελάχιστα Αγγλικά.

Στη συνέχεια, ακολούθησε σιγά-σιγά η άνοδος και το 2015 μπήκε στο δυναμικό της Victoria’s Secret με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως. Μάλιστα είχε προταθεί ξανά η συμμετοχή της σε σόου του γνωστού οίκου πριν το 2015, αλλά έπαθε διάστρεμμα στον αστράγαλο και ακυρώθηκε. Έχει φωτογραφηθεί για πολύ γνωστά περιοδικά σε όλο τον κόσμο και σήμερα ζει το δικό της παραμύθι μη μπορώντας να φανταστεί ποτέ ότι θα βρισκόταν από μια επαρχία της Βραζιλίας στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.rib1rib2rib3rib4rib15rib6rib7rib8rib9rib10rib11rib12rib13

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr