Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Αρνήθηκε 20.000 ευρώ για να φωτογραφηθεί με την καλή του

Αρνήθηκε 20.000 ευρώ για να φωτογραφηθεί με την καλή του

Ο Γιάννης Παπαζήσης θεωρεί ότι αυτή η δημοσιότητα κάνει κακό στη δουλειά του

Ότι μπορεί να έχει παντρευτεί με τη σύντροφό του, Βανέσα Αδαμοπούλου, και να μην το έχει αντιληφθεί κανείς άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου ο Γιάννης Παπαζήσης.

«Αν αποφασίσουμε να παντρευτούμε -και μπορεί να το έχουμε κάνει ήδη- να είσαι βέβαιος ότι δεν θα το πάρει χαμπάρι κανένας» ανέφερε και πρόσθεσε: «Και δεν θα είναι το μόνο πράγμα το οποίο δεν θα πάρει χαμπάρι κανένας».
Ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν η τραγουδίστρια σύντροφός του περιμένει τον καρπό του έρωτά τους. Εκείνος απάντησε γελώντας: «Δεν ξέρω τίποτα!»

Την ίδια ώρα, επιβεβαίωσε και τις φήμες που ήθελαν να έχει αρνηθεί το ποσό των 20.000 ευρώ από περιοδικό για να φωτογραφηθεί μαζί με την Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Ήταν λίγο μετά τη συμμετοχή μας στην ταινία του Νίκου Περράκη “Λούφα και παραλλαγή”. Τόσο εγώ, όσο και η Βανέσα, θεωρούμε ότι αυτού του είδους η δημοσιότητα κάνει κακό στη δουλειά μας. Επίσης, και οι δυο μας, όταν βλέπουμε ερωτευμένα ζευγάρια να φωτογραφίζονται σε κάτι κούνιες, με ροζ γραβάτα ο άντρας και με κρεπαρισμένο μαλλί η γυναίκα, πεθαίνουμε στα γέλια. Ντρεπόμαστε τόσο πολύ για λογαριασμό τους, που αποκλείεται ποτέ να κάναμε κάτι τέτοιο».

Πηγή: newsbeast.gr