Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Το ατρόμητο μοντέλο που «αντιμετωπίζει» ανεμοστρόβιλους για το σωστό κλικ

Το ατρόμητο μοντέλο που «αντιμετωπίζει» ανεμοστρόβιλους για το σωστό κλικ

Δείτε τις φωτογραφίες από το αποτέλεσμα

Βλέποντας απ’ έξω τη ζωή ενός μοντέλου μοιάζει αρκετά λαμπερή και εύκολη, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Και ενώ η δίαιτα, η απώλεια βάρους και οι θυσίες είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα, αυτή η γυναίκα αποδεικνύει ότι δεν πρέπει ποτέ κανείς να μειώνει την αφοσίωσή του στη δουλειά του, όπως και αν αυτή εκφράζεται. Η Elisabeth Brentano έδειξε λοιπόν πόσο ατρόμητα μπορούν να γίνουν τα μοντέλα, αν αυτό σημαίνει ότι θα έχουν το κατάλληλο πλάνο για τη φωτογράφηση.

Η ίδια μάλιστα «αντιμετώπισε» και υπέμεινε οκτώ ανεμοστρόβιλους μέσα σε μια μέρα. Ποζάροντας για μια φωτογράφηση στο Κάνσας, το Μάιο του περασμένου έτους, η Brentano κράτησε την ψυχραιμία της, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, όταν οι άνεμοι και τα σύννεφα κινούνταν άγρια.

Οι εικόνες από το μοντέλο ελήφθησαν μέσα στο «μάτι του κυκλώνα» στην καταιγίδα από τον Mike Mezul, ο οποίος ανέφερε ότι δεν ήθελε να χάσει τη χρυσή ευκαιρία του σκηνικού που είχε δημιουργηθεί. «Ήταν η τέλεια ευκαιρία για να συλλάβω την “Πεντάμορφη και το Τέρας”», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Οι καταιγίδες κινούνταν αργά σε περιοχές όπου δεν υπήρχε ζωή ή περιουσίες να βρίσκονται σε κίνδυνο και ήταν δομημένες τέλεια».

Η φωτογράφηση με τη Brentano δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό έργο που έχει κάνει όσον αφορά τις καταιγίδες. Με περισσότερα από 16 χρόνια στον κλάδο, ο φωτογράφος έχει συλλάβει μια σειρά από εκπληκτικές ηλεκτρικές καταιγίδες, ανεμοστρόβιλους αλλά και εικόνες από τον Γαλαξία μας.

Όπως αναφέρει, βέβαια, όποτε κάνει τέτοια φωτογράφηση δεν είναι εφησυχασμένος γιατί υπάρχει πάντα κίνδυνος ακόμη και για θανατηφόρο ατύχημα. «Έχω σεβασμό στη φύση γιατί ξέρω ότι αυτή μπορεί να σε σκοτώσει», λέει ο ίδιος.

Το αποτέλεσμα πάντως είναι άκρως εντυπωσιακό…

anemostoviloi1

anemostoviloi2

anemostoviloi4

anemostoviloi3

anemostoviloi5

anemostoviloi6

anemostoviloi7

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr