Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
BAFTA 2020: Το γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα του Μπραντ Πιτ για την Τζένιφερ και το βραβείο που ονόμασε «Χάρι»

BAFTA 2020: Το γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα για την Τζένιφερ και το βραβείο που ονόμασε «Χάρι»

Μπορεί ο Σάμ Μέντες να ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος των βραβείων BAFTA, με επτά βραβεία, ο Μπραντ Πιτ όμως έστρεψε πάνω του ξανά τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς καν να βρίσκεται στην τελετή!

Ο σταρ του Χόλιγουντ τιμήθηκε με το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ», απουσίαζε όμως από την απονομή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όπως διάβασε στη δήλωση του η Μάργκοτ Ρόμπι.

Στη δήλωσή αυτή δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα υπονοούμενα για την Τζένιφερ Άνιστον και τη φημολογούμενη επανασύνδεσή τους, που είναι η κυρίαρχη συζήτηση στα πηγαδάκια της showbiz, αρνούμενος, με τον δικό του τρόπο όσα ακούγονται.

«Γεια σου Βρετανία, μαθαίνω ότι είσαι πλέον… μόνη. Καλώς ήρθες στο κλαμπ!» είπε ο Μπραντ Πιτ αναφερόμενος σε όσα ακούστηκαν για τις αγκαλιές με την πρώην σύζυγό του στις Χρυσές Σφαίρες και τα βραβεία SAG, αλλά και στην αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρώπη.

Δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά βέβαια και στο καυτό θέμα του Megxit, που ταρακούνησε το Παλάτι.

«Λέει» διαβάζει η Μάργκοτ Ρόμπι στη δήλωσή του «πως θα ονομάσει αυτό το βραβείο Χάρι επειδή είναι πραγματικά ενθουσιασμένος που το φέρνει στις ΗΠΑ».

Ο Χάρι απουσίαζε από την τελετή, ήταν όμως εκεί ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, που γέλασαν μεν με το αστείο, αλλά κάπως αμήχανα!


Πηγή