Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η Bella Hadid μόνο με μία λευκή πετσέτα

Η Bella Hadid μόνο με μία λευκή πετσέτα

Το 19χρονο μοντέλο γδύθηκε για χάρη του Mario Testino

Μετά την Kate Moss, τη Naomi Campbell, την Kate Upton, τη Selea Gomez και πολλές ακόμη ήρθε η σειρά της Bella Hadid να γδυθεί για χάρη του Mario Testino προκειμένου να ποζάρει στο φακό του.

bella2

Η 19χρονη δείχνει τη φυσική της ομορφιά ενώ είναι τυλιγμένη μόνο με μία λευκή πετσέτα. Η Bella είναι το νούμερο 119 στη σειρά του φωτογράφου με τίτλο: «Πετσέτες» ενώ και η αδερφή της, Gigi, έχει ποζάρει και εκείνη μόνο με την πετσέτα της.

bella3

Όσο για το πώς ξεκίνησε η συγκεκριμένη σειρά φωτογραφιών που ο διάσημος φωτογράφος λάνσαρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξεκίνησε τυχαία, όπως ο ίδιος έχει πει.

«Μια μέρα, λίγες μόνο βδομάδες μετά το λανσάρισμα του λογαριασμού μου στο Instagram, ήμουν με την Kate Moss σ’ ένα γύρισμα. Αμέσως μετά, έπρεπε να φύγει για να πάει σε ένα event και ήθελε να βγάλει το μακιγιάζ της. Μετά το ντους, βγήκε από το δοκιμαστήριο με μια πετσέτα στο κεφάλι. Σκεφτόμουν “Θεέ μου, οι γυναίκες δείχνουν πάντα απίστευτες έτσι”. Ήταν η στιγμή που συνέλαβα την πρώτη φωτογραφία της σειράς για το Instagram».

 

Πηγή: newsbeast.gr