Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Η Beyonce είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια για το 2014

Η Beyonce είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια για το 2014

Madonna, Rihanna, Lady Gaga τρώνε τη σκόνη της

Στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων της μουσικής βιομηχανίας για το 2014 φιγουράρει η Beyonce. Οι αποδοχές της αφροαμερικανίδας τραγουδίστριας υπολογίζεται ότι έφτασαν τα 115 εκατ. δολάρια προ φόρων, ποσό διπλάσιο σε σύγκριση με τα έσοδά της το προηγούμενο έτος, όπως σημειώνει το περιοδικό Forbes.

Το άλμπουμ της τραγουδίστριας της R&B που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο και οι συμφωνίες για χορηγίες και διαφήμιση αύξησαν τα έσοδά της επιπλέον, εξασφαλίζοντάς της την πρώτη θέση.

Η 33χρονη Beyonce βρίσκεται μπροστά από την τραγουδίστρια Taylor Swift, που έχει ετήσια κέρδη 64 εκατομμυρίων δολαρίων και η οποία ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Η τραγουδίστρια Pink, ανέβηκε από την όγδοη θέση το 2013 στην τρίτη με έσοδα 52 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακολουθούν η Rihanna με έσοδα 48 εκατομμυρίων ευρώ και η Katy Perry, με έσοδα περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα της ετήσιας κατάταξης.

Η Madonna, που είχε καταλάβει πέρυσι την πρώτη θέση, δεν κατάφερε φέτος να εξασφαλίσει μία θέση στη δεκάδα. Η Lady Gaga έπεσε από τη δεύτερη θέση το 2013 στην ένατη θέση φέτος, με απολαβές ύψους 33 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr