Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Big Brother: Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τα μηνύματα μίσους που λαμβάνει - «Με έχουν αποκαλέσει Αφρο-φίδι και Αφρο-φάλαινα»

Big Brother: Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τα μηνύματα μίσους που λαμβάνει – «Με έχουν αποκαλέσει Αφρο-φίδι και Αφρο-φάλαινα»

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, το βράδυ της Παρασκευής, αποχώρησε από το σπίτι του «Big Brother» και το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ και μίλησε για την εμπειρία της στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή σημείωσε πως: «Τα πιο πολλά μηνύματα που έχω δεχθεί είναι αρνητικά. Απαράδεκτα. Είμαι, όμως, τόσο εξοικειωμένη με αυτό λόγω του επαγγέλματος μου να εκτίθομαι. Μιλάμε για πολύ μίσος!

Κάτι το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει και θα έλεγα σε όσο κόσμο κάνει σε μένα, να μην το κάνει αυτό ποτέ. Σε κανέναν άνθρωπο. Κακό ψόφο να έχεις εσύ και η οικογένεια σου, για παράδειγμα. Θέλω να πω, ωστόσο, σε αυτό τον άνθρωπο πως θα πεθάνουμε όλοι κάποια στιγμή».

Μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή εξομολογήθηκε πως: «Με έχουν αποκαλέσει Αφρο-φίδι και Αφρο-φάλαινα, έχω πεθάνει με αυτό. Μου έλεγαν, ακόμα, γιατί έβγαινα γυμνή που προφανώς δεν ήμουν τσίτσιδη όλη την ώρα στο σπίτι! Είναι μια εκπομπή που θέλει να είσαι ο εαυτός σου. Αυτή ήμουν».


Πηγή