Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Big Brother: Η Νάταλι Κάκκαβα διαφωνεί μονίμως με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα για το reality

Big Brother: Η Νάταλι Κάκκαβα διαφωνεί μονίμως με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα για το reality

Στο πλατό του «Big Brother» βρέθηκε η Νάταλι Κάκκαβα και κατά την έναρξη του live φαίνεται πως είχε διάθεση για αποκαλύψεις. Η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής μοιράστηκε τη χαρά της με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο για την πρόσκληση αυτή γιατί όπως είπε, παρακολουθεί το reality φανατικά.

Βέβαια, η Νάταλι Κάκκαβα μαρτύρησε πως διαφωνεί μονίμως με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα για το ότι συμβαίνει στο «Big Brother».

«Χαίρομαι πολύ που με είδε εδώ μαζί σας. Ανδρέα μου θα χρησιμοποιήσω μια δική σου έκφραση του παρελθόντος, δυστυχώς προσαρμοσμένη στο σήμερα… Καραντινιώτες και καραντινιώτισες καλησπέρα σας.

Το βλέπω φανατικά και θέλω να πω το εξής: Δυστυχώς έχουμε καταλάβει όλοι ότι διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, έναν υγειονομικό πόλεμο, και μέσα σε αυτή την αντάρα υπάρχει αυτό το πρόγραμμα που μας κάνει να ξεχαστούμε. Εμένα αυτό μου αρέσει πολύ.

Εκεί που πας να σχηματίσεις μια άποψη για τον κάθε παίκτη μεμονομένα γίνεται κάτι και όλα έρχονται τούμπα. Με τον Γρηγόρη διαφωνούμε μονίμως. Η αλήθεια όμως είναι ότι έχουμε μια κοινή συμπάθεια στο παιχνίδι» ανέφερε μεταξύ άλλων η Νάταλι Κάκκαβα.


Πηγή