Σάββατο , 11 Μάιος 2024
Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή - «Όλο μου το μέσα είναι ο μπαμπάς μου»

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή – «Όλο μου το μέσα είναι ο μπαμπάς μου»

Στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» βρέθηκε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή το βράδυ της Πέμπτης.

Η παίκτρια του reality ρωτήθηκε από τον Μεγάλο Αδερφό για την οικογένειά της αλλά και τι της έχει λείψει περισσότερο τις 20 μέρες που βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι.

Μιλώντας για τους δικούς της ανθρώπους, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή φορτίστηκε συναισθηματικά όμως σε αναφορά που έκανε στον πατέρα της, η παίκτρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Είσαι στο σπίτι ου Big Brother σχεδόν 20 μέρες. Θέλω να μου πεις τι είναι αυτό που σου έχει λείψει περισσότερο;» ρώτησε την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ο Μεγάλος Αδερφός.

Η οικογένεια μου. Πιο συγκεκριμένα τα μικρούλια μου, το ανιψάκι και το βαφτιστήρι μου. Και μετά όλοι. Τα αδέλφια μου, η μανούλα μου και η γιαγιά μου. Όλοι. Η οικογένεια μου ανέφερε η παίκτρια και πρόσθεσε: «Η μαμά μου μεγάλωσε μαζί μας, οπότε ήμασταν πάντα πάρα πολύ κοντά αν και διαφέρουμε πάρα πολύ σαν χαρακτήρες. Είναι το τελείως αντίθετο από μένα σαν προσωπικότητα.

Θα με μαλώσει, θα με επαναφέρει στην πραγματικότητα παρόλο που της λέω πως αυτή και ο μπαμπάς μου φταίνε πως είμαι τόσο ονειροπόλα. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και με μένα και με τα αδέλφια μου. Έτσι νιώθω».

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή αναφέρθηκε στον πατέρα της ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή ξαφνικά όταν εκείνη ήταν 23 χρονών. «Όλο μου το μέσα είναι ο μπαμπάς μου. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Ζούσε με αυτό το πράγμα, ήθελε να είναι καλός άνθρωπος και τα κατάφερε.

Μέχρι τα 48 του ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μπαμπάς, συνάδελφος, θείος. Πάρα πολύ έξυπνος, δοτικός, του άρεσε πάρα πολύ να συζητάει και να διαβάζει. Ήταν αγαπητός σε όλους.

Τσακωνόμασταν πάρα πολύ επειδή ήμασταν πάρα πολύ ίδιοι στον χαρακτήρα και όταν πέθανε αυτό αισθάνθηκα» πρόσθεσε συναισθηματικά φορτισμένη» είπε και πρόσθεσε: «Επειδή ήταν πολύ ξαφνικός ο θάνατος του και ήμασταν λίγο τσακωμένοι… Αυτά τα ηλίθια που κάνουν οι κόρες με τους μπαμπάδες τους…»


Πηγή