Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Big Brother: «Ο Δημήτρης Πυργίδης ξέρει να αγαπάει αληθινά, δεν είναι θεατρίνος»

Big Brother: «Ο Δημήτρης Πυργίδης ξέρει να αγαπάει αληθινά, δεν είναι θεατρίνος»

Η μητέρα του Δημήτρη Πυργίδη, του παίκτη που προκαλεί «χάος» (όπως είναι και η αγαπημένη του λέξη) στο σπίτι του «Big Brother» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης και αναφέρθηκε στα συναισθήματα του γιου της ενώ τόνισε πως «έπαιξαν παιχνίδι εις βάρος του».

«Ο Δημήτρης στεναχωριέται για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Όταν τρέφει αισθήματα για οποιονδήποτε άνθρωπο, αυτή είναι η αντιμετώπιση του» ανέφερε αρχικά η κ. Βέτα Πυργίδη και τόνισε πως ο Δημήτρης τρέφει φιλικά συναισθήματα για την δικηγόρο όπως και για όλους τους συμπαίκτες του.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έπαιξαν παιχνίδι εις βάρος του Δημήτρη. Του είπαν πως η άλφα είναι ερωτευμένη μαζί σου και μετά του έλεγαν άλλα. Ότι κάνει το κάνει αληθινά. Τίποτα προσποιητό. Όλα αυτά τον έριξαν».

Η κ. Βέτα Πυργίδη σχολίασε και τα κλάματα του Δημήτρη κατά του χθεσινό επεισόδιο του «Big Brother» όπου ο παίκτης έδειξε φανερά στεναχωρημένος με την αποχώρηση του Χρήστου Μακρίδη. «Ξέρει να αγαπάει αληθινά, δεν είναι θεατρίνος. Δεν παίζει ψεύτικα» τόνισε η μητέρα του.

«Κάνοντας παρέα με τον αντιδήμαρχο ο Δημήτρης έχασε τον εαυτό του. Πρώτα ο αντιδήμαρχος τον απογοήτευσε. Του απέκρυψε την αλήθεια. Τον στρέσαρε απέναντι στην Άννα Μαρία γι’αυτό ξέσπασε ο Δημήτρης και του είπε να τον αφήσει» σχολίασε επίσης η κ. Βέτα.


Πηγή