Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024
Big Brother: Ο Χρήστος Μακρίδης απαντά στο χαρακτηρισμό «ρατσιστής» που του χρεώνουν

Big Brother: Ο Χρήστος Μακρίδης απαντά στο χαρακτηρισμό «ρατσιστής» που του χρεώνουν

Ο Χρήστος Μακρίδης μπήκε στο «Big Brother» και από την πρώτη του εμφάνιση στο σπίτι του του αποδόθηκε ο χαρακτηρισμός «ρατσιστής».

Ο αντιδήμαρχος Σκύδρας, μπορεί να αποχώρησε από το reality καθώς ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους την περασμένη Παρασκευή στο τέλος του live επεισοδίου, τα βλέμματα όμως είναι ακόμα στραμμένα πάνω του.

Το πρωί της Παρασκευής, και λίγες ώρες πριν προβληθεί ένα ακόμα live του «Big Brother», ο Χρήστος Μακρίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και αναφέρθηκε σε όλα ενώ απάντησε και στον χαρακτηρισμό «ρατσιστής» που του χρεώνουν.

«Η ζωή έξω από το σπίτι πιστεύω ότι είναι πιο ωραία. Είσαι με τους δικούς σου ανθρώπους, αυτούς που σε αγαπάνε. Μέσα στο σπίτι δεν θα σε αγαπάνε όλοι αλλά θα είναι κοντά σου όλοι» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Μακρίδης και πρόσθεσε: «Τον Χρήστο δεν τον γνώρισε κανένας. Όταν θα σε κυνηγάνε 20 άνθρωποι τι θα πεις; Ελάτε να με φάτε; Δεν θα προσπαθήσεις να αμυνθείς; Έπρεπε να τους κάνω να φοβηθούν. Εάν δεν φοβηθούν, δεν μπορούν να σταματήσουν. Μέσα στο σπίτι υπήρχαν οι παίκτες και οι ομάδες, εγώ ήμουν παίκτης, δεν ήμουν ομάδα».

Για τον χαρακτηρισμό ρατσιστής είπε: «Οι περισσότεροι φίλοι μου στην Έδεσσα και στη Σκύδρα είναι από άλλες χώρες, είναι άνθρωποι που συνεργάζομαι μαζί τους. Αυτοί μπορεί να λένε ότι θέλουν. Όλοι θέλουν να χτυπήσουν αυτόν που θεωρούν δυνατό. Τα κατάφεραν, γιατί αλλιώς δεν θα έπεφτε η… Ακρόπολη».

Μιλώντας για τον «κολλητό» του φίλο μέσα από το σπίτι του «Big Brother», Δημήτρη Πυργίδη είπε: «Τον Δημήτρη Πυργίδη τον αγαπώ, τον ξεχώρισα από την πρώτη μέρα, είναι καλό και αγνό παιδί. Απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα την τελευταία εβδομάδα με αυτά που είδα».

Τέλος σχολίασε και την σχέση του Δημήτρη Κεχαγιά με την Σοφία Δανέζη την οποία χαρακτήρισε «fake».


Πηγή