Δευτέρα , 30 Νοέμβριος 2020
Boosie Badazz: Έξαλλος ο ράπερ με τη συνεργασία Νίκι Μινάζ - 6ix9ine

Boosie Badazz: Έξαλλος ο ράπερ με τη συνεργασία Νίκι Μινάζ – 6ix9ine

Έξαλλος έγινε ο ράπερ Boosie Badazz με τη συνεργασία της Νίκι Μινάζ και του ράπερ 6ix9ine στο τραγούδι «Trollz». Σε συνέντευξη του στο VladTV, ο Boosie σχολίασε τη συνεργασία των δύο ράπερ λέγοντας για τη Νίκι: «Δείχνει έλλειψη χαρακτήρα. Δείχνει ότι θα άλλαζε τα πάντα για χρήματα και επιτυχία. Έτσι το βλέπω. Δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό. Είναι πλούσια. Νιώθω σαν να πρόδωσε την κοινότητα των γκέτο, όλους τους Αφροαμερικάνους, ξέρει για τι μιλάω…».

Παρότι ο ράπερ παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει καλά τη Νίκι, είπε πως είχε σχηματίσει γνώμη μέσα από τη μουσική της, και ότι πίστευε ότι ήταν πιστή στην κοινότητα των γκέτο, όμως η γνώμη του άλλαξε από τη στιγμή που συνεργάστηκε με τον 6ix9ine, εξηγεί το ΑΠΕ.

«Αυτό το κορίτσι μπορεί να μην το νοιάζει. Μπορεί να μην την νοιάζει για αυτό που έκανε αυτός ο τύπος στους ανθρώπους», είπε. «Ίσως να μην είναι αυτό που νόμιζα, γιατί αν το έκανε αυτό σε μένα κι ένα εκατομμύριο χρόνια να περνούσαν δεν θα έκανα τραγούδι μαζί του… Αυτό είναι μάλλον μία κίνηση καριέρας. Ίσως να μην είναι αυτή που πίστεψα».


Πηγή