Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Η στιγμή που η Britney Spears σπάει το πόδι της ενώ χορεύει

Britney Spears: Η εύθραυστη ψυχική υγεία και οι φόβοι των θαυμαστών της

Μεγάλη αγωνία έχουν οι θαυμαστές της Britney Spears για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας και τα ποστ που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της μάλιστα το πάλαι ποτέ είδωλο της ποπ δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τη Βίβλο καθησυχάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Γίνε ο φρουρός σου, μείνε σταθερός στην πίστη σου, έχε κουράγιο, μείνει δυνατός.

Καταλαβαίνω γιατί δεν αρέσουν τα ποστ μου σε πολύ κόσμο, αλλά αυτή είμαι εγώ και είμαι χαρούμενη. Είμαι εγώ και είμαι αυθεντική και όσο πιο αληθινή γίνεται. Θέλω να εμπνεύσω τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να είναι ο εαυτός του χωρίς να θέλει να ευχαριστήσει τους άλλους. Αυτό είναι το κλειδί στην ευτυχία» έγραψε στο Instagram.

View this post on Instagram

I get how some people might not like my posts or even understand them, but this is Me being happy ….. this is Me being authentic and as real as it gets !!!!! I want to inspire people to do the same and just be themselves without pleasing others ….. that’s the key to happiness 🌸🌸🌸🌸 !!!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

View this post on Instagram

Rihanna …… your music makes me FEEL like I’ve never felt before 💕⭐️🎀🌸🌸😉 !!!! “Never Ending” is my favorite song off of the ANTI album ….. I feel like I’m flying with this song 💃🏼 …… thank you 💋💋💋 !!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Από το 2008 ο πατέρας της έχει τον έλεγχο της περιουσίας της μετά και την νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική και έκτοτε οι φίλοι και θαυμαστές της θεωρούν ότι η Britney Spears ζει μια ζωή εγκλωβισμένη. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησαν το hashtag #FreeBritney και σε κάποια tweets τονίζουν ότι η τραγουδίστρια χρειάζεται βοήθεια.

Τον περασμένο Απρίλιο η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έκαψε το γυμναστήριο στο σπίτι της.

«Δεν έχω βρεθεί εδώ τους τελευταίους έξι μήνες γιατί δυστυχώς έκαψα το γυμναστήριό μου. Είχα δύο κεριά, το ένα έφερε το άλλο και τελικά το έκαψα», είχε πει στο video η Spears.

Στα social media μάλιστα φαίνεται ότι κυκλοφορεί και ένα κείμενο στο οποίο αναφέρεται ότι η δισκογραφική της εταιρεία την υποχρέωνε όλα αυτά τα χρόνια να τραγουδά με μια συγκεκριμένη φωνή με στόχο να γίνει είδολο της ποπ.




Πηγή