Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Creed III»: Ο ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν πίσω από την κάμερα για πρώτη φορά -Τι αποκάλυψε για τον Ντένζελ Ουάσινγκτον | ΖΩΗ

Ο ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν αποκάλυψε ότι ο Ντένζελ Ουάσινγκτον τον βοήθησε να σκηνοθετήσει την ταινία «Creed III».

Για το spin-off της κινηματογραφικής σειράς «Rocky» ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν βρίσκεται πίσω από την κάμερα για πρώτη φορά. Ο Ράιαν Κούγκλερ σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία και ο Στίβεν Κέιπλ Τζ. τη δεύτερη της σειράς «Creed».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε συνέντευξή του στο AP Entertainment, ο Τζόρνταν αποκάλυψε ότι ο Ουάσινγκτον, που τον σκηνοθέτησε στην ταινία «A Journal for Jordan», τον βοήθησε πολύ: «Κυριολεκτικά κάλεσε έναν φίλο του που είναι storyboard καλλιτέχνης, και του τηλεφώνησε ακριβώς εκεί, βοήθησε αυτόν και εμένα στο πρότζεκτ και μου έδωσε το τηλέφωνο».

Ο Τζόρνταν, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί στο franchise Creed ως ο μποξέρ Άντονις Κριντ, πρόσθεσε: «Μίλησα μαζί του και έτσι επέλεξα έναν από τους καλλιτέχνες του storyboard. Ακριβώς εκεί επί τόπου στην πρόβα».

Ο Τζόρνταν επαίνεσε την καλοσύνη και την προθυμία του Ντένζελ Ουάσιγκτον να βοηθήσει στο πρώτο του σκηνοθετικό πρότζεκτ: «Αυτός είναι ο Ντ. Είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει. Θέλει να μεταδώσει τη γνώση και να κάνει την τέχνη λίγο πιο εύκολη όπου μπορεί να βοηθήσει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φιλοδοξία του να σκηνοθετήσει ταινίες

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη φιλοδοξία του να σκηνοθετήσει ταινίες: «Η σκηνοθεσία ήταν πάντα μια φιλοδοξία, αλλά ο χρόνος έπρεπε να είναι σωστός. Το «Creed III» είναι εκείνη η στιγμή – μια περίοδος στη ζωή μου κατά την οποία έχω γίνει πιο σίγουρος για το ποιος είμαι, ωριμάζω προσωπικά, αναπτύσσομαι επαγγελματικά και μαθαίνω από σπουδαίους όπως ο Ράιαν Κούγκλερ, πιο πρόσφατα ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, και άλλους κορυφαίους σκηνοθέτες που σέβομαι».

Η ταινία «Creed III» θα είναι η πρώτη της σειράς, χωρίς τον Συλβέστερ Σταλόνε ως Rocky Balboa.


Πηγή