Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Δέκα γυναίκες με ερωτική διαχρονική αξία…

Δέκα γυναίκες με ερωτική διαχρονική αξία…

Αποδεικνύουν περίτρανα ότι τα χρόνια δεν κάνουν την ομορφιά

Λίγο η γυμναστική, λίγο η διατροφή και οι σαραντάρες γίνονται καλλονές. Σώματα σφιχτοδεμένα, κοιλιακοί «τσίτα» και πλούσιες καμπύλες κάνουν τις 40+ του Χόλιγουντ να είναι στα καλύτερά τους.

Καταξιωμένες στη δουλεία τους, ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν χωρίς φόβο και πάθος. Είτε έχουν περάσει από το νυστέρι του πλαστικού, είτε όχι αρέσουν στον ανδρικό πληθυσμό έτσι όπως ακριβώς είναι!

Καταφέρνοντας να εκμεταλλευτούν την γυμναστική και την σωστή διατροφή κράτησαν τον μεταβολισμό τους σε τέλειο επίπεδο. Αυτές οι 40+ διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ έχουν πετύχει διπλά τον στόχο τους, αφού ακόμα και σε αυτήν την ηλικία και με πολλές νεότερές τους να ξεφυτρώνουν σαν τα «μανιτάρια» τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας με την εμφάνιση τους.

Δείτε δέκα από τις πιο εντυπωσιακές ξένες celebrities ώστε να διαπιστώσετε ότι τα χρόνια δεν κάνουν την ομορφιά.

Pamela Anderson

Η Pamela Anderson, στα 47 της χρόνια δεν έχει χάσει καθόλου από την σεξουαλικότητά της και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα… όνειρα του ανδρικού πληθυσμού. Η θρυλική ναυαγοσώστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Baywatch» εντυπωσιάζει πάντα με τις σέξι καμπύλες της εάν και μερικές φορές χάνει το μέτρο.

Cindy Crawford

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από την εποχή που μεσουρανούσε στον αστραφτερό κόσμο του μόντελινγκ, ωστόσο η Cindy Crawford ακόμα και στα 48 αποδεικνύει γιατί το όνομα της έγινε συνώνυμο με την ομορφιά και τη φινέτσα.



Monica Bellucci

Υπάρχει άραγε άντρας στον πλανήτη που να μην του αρέσει η Monica Bellucci; Ίσως και όχι! Το μόνο σίγουρο είναι πως η Monica στα 50 της χρόνια είναι σέξι σε κάθε της βήμα και με την κάθε της στιλιστική επιλογή αναδεικνύει τις ζουμερές της καμπύλες!

Carmen Electra

Η Carmen Electra είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Αμερικής, ενώ είναι και πολυπράγμων: έχει ασχοληθεί με την υποκριτική, την τηλεόραση, το τραγούδι και το χορό. Ωστόσο η 42χρονη σεξοβόμβα κέρδισε τους περισσότερους θαυμαστές και έγινε ευρύτερα γνωστή με το ρόλο της στο Baywatch. Η πρώην ναυαγοσώστρια του «Baywatch» που μαζί με την Pamela Anderson έσκιζαν τα κύματα, μπορεί να έχει κλείσει τα 40, αλλά δεν διστάζει να «αναμετρηθεί» με πολύ νεότερές της.

Catherine Zeta Jones

Είναι μία από τις γυναίκες που ο χρόνος περνάει αλλά δεν τις αγγίζει. Εντυπωσιάζει το κοινό της με το κλασσικό και κομψό στιλ της. Σήμα κατατεθέν της είναι τα εκφραστικά μάτια της που επιλέγει πάντα να τα τονίζει. Ο λόγος για την 45χρονη Catherine Zeta Jones που δείχνει να τα έχει «βρει» με το χρόνο.

Denise Richards

Σαραντατριάρα και μητέρα τριών παιδιών, η Denise Richards έχει ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλές εικοσάρες. Η ηθοποιός και μοντέλο Denise Richards κατά τη διάρκεια της καριέρας της μας έχει χαρίσει αρκετές σέξι πόζες, ενώ ακόμα και σήμερα φωτογραφίζεται συχνά με μπικίνι.



Nicole Kidman

Η πανέμορφη ηθοποιός Nicole Kidman, στα 47 της δείχνει πως μπορεί ακόμα να παραμένει σέξι και να μαγνητίζει τους άνδρες χάρη στην εκλεπτυσμένη ομορφιά της.



Sofia Vergara

Η 42χρονη Sofia Vergara είναι περισσότερο γνωστή για το πλούσιο στήθος το οποίο φροντίζει να τονίζει με τα κατάλληλα ρούχα. Η χυμώδης ηθοποιός έγινε γνωστή από την σειρά «Modern Family» και από τότε δε χάνει ευκαιρία να φιγουράρει στα περιοδικά lifestyle αλλά και στα social media.

Angelina Jolie

H 39χρονη Angelina Jolie είναι βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας, ενώ για να μελετήσει κανείς το τεράστιο βιογραφικό της χρειάζεται να διαθέτει πολύ ελεύθερο χρόνο. Οι φιλανθρωπικές της ανησυχίες την έκαναν πρέσβειρα καλής θέλησης που έχει προσφέρει ηθική και οικονομική βοήθεια στις χώρες του Τρίτου Κόσμου ενώ τον Απρίλιο του 2012 διορίστηκε ως ειδική απεσταλμένη του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Το όνομά της είναι συνώνυμο της ομορφιάς και το στιλ της φέρει την προσωπική σφραγίδα.



Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez είναι πάνω από όλα μία σέξι μαμά. Με καμπύλες που ελκύουν το κάθε αρσενικό, η 45χρονη JLo «μοστράρει» τους κοιλιακούς της, τα γυμνασμένα πόδια και τα φυσικά τα οπίσθιά της για τα οποία και φημίζεται.

Πηγή: newsbeast.gr