Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Το Δεκέμβριο θα γεννηθούν τα «πριγκιπικά» δίδυμα

Το Δεκέμβριο θα γεννηθούν τα «πριγκιπικά» δίδυμα

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανακοίνωσε ότι δεν ξέρει το φύλο τους

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄ του Μονακό, που συμμετείχε σήμερα στους παραδοσιακούς εορτασμούς με την ευκαιρία της εθνικής γιορτής της χώρας, ανακοίνωσε ότι τα πριγκιπικά μωρά, δίδυμα, αναμένεται να γεννηθούν στα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει το φύλο τους.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του Σαρλίν είχαν ανακοινώσει στα τέλη Μαΐου «το ευτυχές γεγονός».

Τα μωρά κανονικά αναμένεται να γεννηθούν «γύρω στα Χριστούγεννα», δήλωσε ο πρίγκιπας σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα Monaco-Matin. «Όμως επειδή πρόκειται για δίδυμη κύηση, σίγουρα (ο τοκετός) θα είναι περίπου δέκα ημέρες νωρίτερα», πρόσθεσε.

Το πρωί η βασιλική οικογένεια συμμετείχε στη λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Μονακό. Η πριγκίπισσα Σαρλίν, που δεν παρέστη στη λειτουργία, εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της σε ένα μπαλκόνι του παλατιού το μεσημέρι, ενώ αργότερα αναμένεται να συμμετάσχει σε μια παρασημοφόρηση και σε μια στρατιωτική τελετή.

Είναι «πολύ καλά», «είναι ήρεμη», δήλωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος για τη σύζυγό του, όμως διαβεβαίωσε ότι εκείνος δεν γνωρίζει το φύλο των μωρών. «Φυσικά, η πριγκίπισσα το γνωρίζει, όμως παίζει το παιχνίδι. Κρατά το μυστικό, όπως της το έχω ζητήσει», είπε.

Ποιος θα είναι ο πρίγκιπας διάδοχος; «Σε περίπτωση διδύμων, γίνεται το πρώτο μωρό που γεννιέται. Αν πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τότε είναι το αγόρι. Σε περίπτωση που είναι δύο κορίτσια και στη συνέχεια έρθει ένα αγόρι να μεγαλώσει την οικογένειά μας, τότε εκείνο θα γίνει ο γίνει ο πρίγκιπας διάδοχος», σημείωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄.

Ο πρίγκιπας του Μονακό και η Σαρλίν, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης από τη Νότια Αφρική, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011.

Ο Αλβέρτος έχει ήδη δύο παιδιά, που έχουν γεννηθεί εκτός γάμου, τα οποία όμως έχει αναγνωρίσει. Παρόλα αυτά επειδή κανένα από τα δύο δεν θεωρείται «νόμιμο», δεν μπαίνουν στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Πηγή: newsbeast.gr